Οι λόγοι που οι Έλληνες οδηγοί προτιμούν την Anytime

Οι λόγοι που οι Έλληνες οδηγοί προτιμούν την Anytime

Βάσει πρόσφατης έρευνας, το 91% των πελατών της Anytime δηλώνει ευχαριστημένο με την ασφάλισή του.

Γιατί η Anytime όμως έχει ευχαριστημένους πελάτες;

Η άψογη εξυπηρέτηση, ο εύκολος και απλός τρόπος υπολογισμού των ασφαλίστρων, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, συμβάλλουν ώστε η Anytime να αποτελεί τη “value for money” επιλογή στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

Και όλα αυτά με την εγγύηση και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN!

Η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που επισκέπτεσαι το www.anytime.gr, ενημερώνεσαι εύκολα για τα προγράμματα και τις τρέχουσες προσφορές της Anytime, επιλέγεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο e-mail σου την ίδια στιγμή.

Η Anytime είναι πάντα δίπλα σου!

Και μη ξεχνάς, ότι το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό της Anytime είναι πάντα δίπλα σου, 24 ώρες το 24ωρο για να σε βοηθήσει και να σου βρίσκει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Θέλεις και εσύ να είσαι ευχαριστημένος με την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου;

Έλα στην Anytime και ασφάλισε το αυτοκίνητό σου με άτοκες δόσεις, μόνο από €11/μήνα.

Πάρε τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, τώρα