Το «IT» του Stephen King επιστρέφει και το πρώτο trailer θα στοιχειώσει τις μέρες και τις νύχτες σας

Το «IT» του Stephen King επιστρέφει και το πρώτο trailer θα στοιχειώσει τις μέρες και τις νύχτες σας
Warner Bros

Κατά και καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες μεταφορές του διάσημου «IT» του Stephen King στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη. Η πιο δημοφιλής ήταν αναμφισβήτητα εκείνη με τον Tim Curry στο ρόλο του θρυλικού κλόουν-δολοφόνου Pennywise, στη μίνι σειρά του 1990. Και κάπου εκεί σταμάτησαν οι επιτυχημένες απόπειρες αφήγησης του βιβλίου μέσω φιλμ.

Τώρα όμως, μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του «IT» έρχεται για να αλλάξει τα πράγματα, με το πρώτο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε χτες, Τετάρτη, να έχει ήδη αναπτερώσει το ηθικό των απανταχού φαν του Stephen King.

Η Warner Bros και ο σκηνοθέτης Andy Muschietti (του «Mama») ετοιμάζονται να τρομοκρατήσουν μια νέα γενιά παιδιών ζωντανεύοντας ξανά το μυθιστόρημα του 1986, με τον Bill Skarsgard (Hemlock Grove) στο ρόλο του Pennywise, και τον Finn Wolfhard του «Stranger Things» και τον Jaeden Lieberher του «Midnight Special» στους ρόλους των δύο από τα έξι παιδιά (Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs και Jeremy Ray Taylor οι υπόλοιποι) που ανακαλύπτουν πως κάτι πάει στραβά στην πόλη τους -και αυτό το κάτι είναι ένας κλόουν που απαγάγει και τρώει παιδιά. Όταν ο Georgie, ο αδερφός του Bill (Lieberher) εξαφανίζεται, η παρέα αποφασίζει να δράσει μόνη της για να τον βρει και να λύσει το μυστήριο των ολοένα και περισσότερων εξαφανισμένων παιδιών.

To trailer αποκαλύπτει ακριβώς όσα χρειαζόμαστε για να πειστούμε, για αρχή έστω, πως η νέα εκδοχή του «It» θα είναι αντάξια των προσδοκιών μας και θα τιμήσει τον μαγικά φρικιαστικό κόσμο του King όπως του αξίζει.

«You'll float too», στις 8 Σεπτεμβρίου.