Σκωτσέζος κλέφτης ενημερώνει κατά λάθος μέσω Facebook το θύμα για τα σχέδιά του

Σκωτσέζος κλέφτης ενημερώνει κατά λάθος μέσω Facebook το θύμα για τα σχέδιά του
Twitter

Κατά καιρούς, έχουμε δημοσιεύσει ιστορίες με κλέφτες που αποδείχτηκαν τόσο αφελείς, που έκαναν το έργο της αστυνομίας πολύ ευκολότερο. Ωστόσο, κανείς δεν συναγωνίζεται έναν υποψήφιο κλέφτης από το Ανατολικό Κίλμπραϊντ της Σκωτίας.

Ο Βρετανός Τζωρτζ Φορντ είχε δημοσιεύσει μια αγγελία σε μια δημόσια ομάδα στο Facebook, στην οποία ανέφερε ότι πουλούσε ένα εξάρτημα μπαστουνιού του γκολφ έναντι 25 λιρών. Σύντομα, ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής του έστειλε μήνυμα, όμως αυτό που ακολούθησε θα μπορούσε να έχει βγει από ανέκδοτο:

-Γεια, είναι ακόμα προς πώληση;

-Γεια, ναι το έχω ακόμα. Ενδιαφέρεσαι;

-Ναι φίλε. Που μπορούμε να βρεθούμε; Είμαι από το ανατολικό Κίλμπραϊντ.

Εάν έρθεις να τι πάρεις θα το έχεις για 20 λίρες. Μου πρότειναν ήδη να το δώσω για 20 δολάρια αλλά μου έστειλες πρώτος. Όπως και να έχει, ενημέρωσέ με. Υγεία να χεις.

-Ντάξει φίλε μου, θα πάω να βρω έναν τύπο για ένα νέο εξάρτημα, θες να ρθεις μαζί μου να τον χτυπήσουμε και να του το πάρουμε; λολ (γραμμένο σαν να το προέφερε με βαριά σκωτσέζικη προφορά)

-Ωχ, αυτό δεν πήγαινε σε εσένα φίλε (ο ίδιος)

-Δεν μιλούσα για 'σενα (ο ίδιος)

-Που μένεις; (ο ίδιος)

Ο Φορντ προτίμησε να μην στείλει τα μηνύματα στην αστυνομία, αλλά να τα δημοσιεύσει στο Twitter. Βέβαια, είναι πιθανό ο αποστολέας να ήθελε απλά να κάνει μια φάρσα, όμως όποιος έχει στείλει το λάθος μήνυμα στο λάθος άτομο, γνωρίζει πολύ καλά ότι όλα είναι πιθανά.

Δημοφιλή