Η Carrie χωρίς τουτού; Δείτε για πρώτη φορά τους εναλλακτικούς τίτλους αρχής του «Sex and the City»

Η Carrie χωρίς τουτού; Δείτε για πρώτη φορά τους εναλλακτικούς τίτλους αρχής του «Sex and the City»
HBO

Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο όπου η Carrie Bradshaw δεν φορά τουτού στους τίτλους αρχής του «Sex and the City»; Ναι, ούτε εμείς, αυτή η σκηνή έχει μπει πλέον στη σφαίρα του θρύλου και έτσι θα μείνει.

Ωστόσο, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Carrie παραλίγο να μη φορά τη κλασική λευκή τουτού της στην εν λόγω σκηνή. Το Entertainment Weekly κατάφερε να πάρει στα χέρια του μια ανέκδοτη εκδοχή των τίτλων αρχής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς, της οποίας η ύπαρξη ήταν άγνωστή μέχρι σήμερα, που δεν πέρασε στο τελικό μοντάζ.

Μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Ο δημιουργός του SATC, Darren Star, είπε στο EW πως γύρισαν την εναρκτήρια σκηνή με το λεωφορείο με δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Στην πρώτη, η Sarah Jessica Parker φορά ένα γαλάζιο φόρεμα και σκοντάφτει. Στη δεύτερη, την εκδοχή που τελικά εγκρίθηκε και γνωρίζουμε όλοι σήμερα, φορά τουτού και καταβρέχεται από τα λασπόνερα του λεωφορείου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη δεύτερη, πασίγνωστη σκηνή (σε περίπτωση που δεν την έχετε δει ήδη ένα εκατομμύριο φορές μέχρι σήμερα) και να συγκρίνετε τις δύο εκδοχές.