ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/04/2017 08:07 EEST | Updated 02/04/2017 08:08 EEST

Πύργος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 30χρονου Πακιστανού που βρέθηκε τεμαχισμένος

Sooc

Έναν 27χρονο ομοεθνή του και μια 23χρονη Ελληνίδα συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου για την υπόθεση δολοφονίας 30χρονου Πακιστανού στην Ηλεία. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 19χρονος επίσης από το Πακιστάν.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες για την υπόθεση ξεκίνησαν στις 21 Μαρτίου, όταν ο εργοδότης του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του 30χρονου στην Ασφάλεια Πύργου.

 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι στις 20 Μαρτίου ο 27χρονος Πακιστανός κάλεσε στο σπίτι του στον Πύργο, τον 30χρονο ομοεθνή του. Στη συνέχεια, για λόγους που ακόμα ερευνά η Αστυνομία, ο 27χρονος έπληξε με μαχαίρι στον αυχένα τον 30χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ακολούθως, ο 27χρονος Πακιστανός με τη βοήθεια του 19χρονου τεμάχισαν τη σορό του θύματος, με ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο, σε τέσσερα κομμάτια και αφού την περιτύλιξαν με νάιλον, την τοποθέτησαν μέσα σε μια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Κατόπιν οι δύο άνδρες, μαζί με την 23χρονη, μετέφεραν με ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο την σορό του 30χρονου, σε αγροτική περιοχή στην Αγία Μαρίνα, Βαρβάσαινας Ηλείας, όπου την έθαψαν.

 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες , οι δυο δράστες είχαν προσχεδιάσει την ανθρωποκτονία του ομοεθνή τους, διότι στις 19 Μαρτίου είχαν διανοίξει τον λάκκο μέσα στον οποίο έθαψαν την σορό του 30χρονου.

 

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διέμενε ο 27χρονος μαζί με την 23χρονη εντοπίστηκαν θαμμένα στην αυλή, το μαχαίρι και το γεωργικό εργαλείο, με τα οποία οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία και τον τεμαχισμό του θύματος.

 

Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που έγινε στον 27χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, που ανήκε στο θύμα, ενώ στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο δράστης, εντοπίστηκαν τέσσερις τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία επίσης ανήκαν στον 30χρονο.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και κρατούνται, προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή Ηλείας.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)