Αναφορές για απαράδεκτη συμπεριφορά καθηγήτριας στη Ρόδο: Έδεσε πισθάγκωνα και έβγαλε τα φρύδια παιδιών

Αναφορές για απαράδεκτη συμπεριφορά καθηγήτριας στη Ρόδο: Έδεσε πισθάγκωνα και έβγαλε τα φρύδια παιδιών
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Πειθαρχική έρευνα για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως παραβάσεων του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα από καθηγήτρια Γυμνασίου στη δυτική Ρόδο είναι σε εξέλιξη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Δημοκρατικής» της Ρόδου.

Όπως αναφέρεται, η έρευνα διενεργείται αρμοδίως από επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κατόπιν αναφορών γονέων που καταγγέλλουν την μεσήλικα εκπαιδευτικό για αναξιοπρεπή και απρεπή συμπεριφορά έναντι των παιδιών τους, μαθητών της Τρίτης Γυμνασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια καταγγέλθηκε ότι χρησιμοποίησε διάφορες ανορθόδοξες… μεθόδους «τιμωρίας» των μαθητών της και συγκεκριμένα φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι και σε μια άλλη περίσταση να έδεσε τα χέρια άλλων πίσω από τις καρέκλες στην τάξη. Επίσης, όπως σημειώνεται, η διεύθυνση του σχολείου αντιλήφθηκε άσεμνο σχόλιο κάτω από φωτογραφία μαθητή της στο Facebook: Μαθητής φέρεται να ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του, με την καθηγήτρια- σύμφωνα με την καταγγελία - να γράφει «ωραίο βρακί» κάτω από τη φωτογραφία, προκαλώντας ανησυχία σε γονείς.

Δημοφιλή