Έγκλημα στον Πύργο: Τεμάχισαν και έβαλαν σε βαλίτσα το πτώμα. Είχαν σκάψει το λάκκο πριν τη δολοφονία

Έγκλημα στον Πύργο: Τεμάχισαν και έβαλαν σε βαλίτσα το πτώμα. Είχαν σκάψει το λάκκο πριν τη δολοφονία
Empty old open leather suitcase with old luggage label, wooden floor, and copy space
Empty old open leather suitcase with old luggage label, wooden floor, and copy space
wragg via Getty Images

Έγκλημα Πύργος: Τεμάχισαν και έβαλαν σε βαλίτσα το πτώμα – Είχαν σκάψει το λάκκο πριν τη δολοφονία

Για προμελετημένο και καλά οργανωμένο έγκλημα κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη δολοφονία του 30χρονου Πακιστανού Αλί στον Πύργο.

Το έγκλημα έγινε πριν από 15 ημέρες και αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή. Ο 27χρονος δράστης τεμάχισε με τη βοήθεια 19χρονου συνεργού του το πτώμα έχοντας ως στόχο να μην ανακαλυφθεί από τις Αρχές. Στη συνέχεια, οι δυο τους μαζί με 23χρονη Ελληνίδα μετέφεραν με φορτηγάκι τη σορό, την οποία είχαν τοποθετήσει σε βαλίτσα, σε αγροτική περιοχή στη Βαρβάσαινα Ηλείας, όπου και την έθαψαν. Ο λάκκος στο συγκεκριμένο χωράφι είχε ανοιχθεί από τους δράστες μία ημέρες πριν το έγκλημα, γεγονός που δείχνει την προμελέτη.

Τα σύνεργα με τα οποία οι δράστες τεμάχισαν το πτώμα βρέθηκαν θαμμένα από τους αστυνομικούς στην αυλή της οικίας του δράστη

Η εξαφάνιση του θύματος είχε δηλωθεί από τον εργοδότη του στις 21 Μαρτίου όταν ο 30χρονος δεν πήγε, όπως έκανε κάθε ημέρα, για δουλειά. Ο Αλί ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Πύργο, καθώς είχε το προφίλ του φιλότιμου και του εργατικού μετανάστη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι στις 20/03/2017 το απόγευμα στον Πύργο, ο 27χρονος Πακιστανός κάλεσε στην οικία του, τον 30χρονο ομοεθνή του, τον οποίο έπληξε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Εκεί είχε οργανώσει καλά τα όσα θα έκανε. Η γυναίκα του έλειπε από το σπίτι, ενώ προφασίστηκε ότι είχε κάποιο ηλεκτρολογικό πρόβλημα προκειμένου ο 30χρονος να προσπαθήσει να βοηθήσει. Μόλις εκείνος γύρισε την πλάτη του τότε τον μαχαίρωσε δολοφονικά στον αυχένα.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος Πακιστανός με τη βοήθεια του 19χρονου συνεργού του, τεμάχισαν τη σορό του θύματος, με ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο, σε τέσσερα κομμάτια και αφού την περιτύλιξαν με νάιλον, την τοποθέτησαν μέσα σε μια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Ακολούθως, οι δυο δράστες από κοινού με την 23χρονη, μετέφεραν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο τη σορό του 30χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμενε ο 27χρονος με την 23χρονη σύντροφό του, εντοπίστηκαν θαμμένα στην αυλή, το μαχαίρι και το γεωργικό εργαλείο (κασάρι), με τα οποία οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία και τον τεμαχισμό του θύματος.

Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 27χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, που άνηκε στο θύμα, ενώ στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο δράστης εντοπίστηκαν τέσσερις τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία άνηκαν επίσης στον 30χρονο.

Από τις καταθέσεις που πήρε η Αστυνομία προέκυψε ότι ο δράστης ζήλευε το θύμα και ότι είχαν προσωπικές αντιπαραθέσεις για προσωπικούς λόγους. Ο δράστης αν και παντρεμένος είχε συνάψει ερωτική σχέση με Ελληνίδα στον Πύργο. ΤΟ θύμα ήθελε να συνάψει σχέση με την κόρη της Ελληνίδας. Ο δράστης, ωστόσο, διαφωνούσε με αυτό και τσακωνόταν με τον Αλί

Δημοφιλή