Σεσημασμένοι για βαριά αδικήματα οι ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο

Σεσημασμένοι για βαριά αδικήματα οι ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο
Nikos Libertas / SOOC

Σεσημασμένοι για βαριά αδικήματα είναι οι ληστές που εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας σε σπίτι ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός ληστής, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας, είναι ένας 41χρονος Μολδαβός, ενώ οι συλληφθέντες είναι ένας 40χρονος Ρώσος και ένας 35χρονος Αρμένιος. Και οι τρεις είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα. Ο Ρώσος για δεκάδες ληστείες τραπεζών και χρηματαποστολών, ο Μολδαβός για διπλή ανθρωποκτονία και ο Αρμένιος για διάφορα αδικήματα.

Οι δράστες μπήκαν λίγο πριν τις 12 στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον όγδοο όροφο, έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες την ηλικιωμένη και την οικιακή βοηθό της και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα. Τους ληστές έβλεπε «ζωντανά» ο γιος της ηλικιωμένης, που ήταν σε διαμέρισμα στον ένατο όροφο, μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι δράστες επιχείρησαν να φύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί.

Οι αστυνομικοί πρόλαβαν και συνέλαβαν δύο άτομα, ενώ ο τέταρτος δράστης αναζητείται. Έχουν βρεθεί τρία πιστόλια και ένα περίστροφο, καθώς και ένα σακουλάκι με κοσμήματα.

Δημοφιλή