Ένα εκατομμύριο ο Πανιώνιος από Ολυμπιακό

Ένα εκατομμύριο ο Πανιώνιος από Ολυμπιακό
Eurokinissi

O Kαρίμ Ανσαριφάρντ τον Ιανουάριο άνοιξε τον... χορό. Μετά από ένα εξαιρετικό 18μηνο στον Πανιώνιο έκανε το άλμα στην καριέρα του και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Τη διαδρομή Νέα Σμύρνη – Πειραιάς θα ακολουθήσουν άλλοι δύο "κυανέρυθροι" που έχουν αφήσει τη "στάμπα" τους με τη φανέλα των "κυανέρυθρων". Ο λόγος για τον Μανώλη Σιώπη (100% θα ντυθεί στα κόκκινα) και τον Σπύρο Ρισβάνη (κατά... 90% θα γίνει κάτοικος Πειραιά).

Πόσα είναι χρήματα θα βγάλει από τα ταμεία του ο Ολυμπιακός; Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από... Ν. Σμύρνη μεριά, ο Πανιώνιος θα πάρει και για τους τρεις παίκτες (Ανσαριφάρντ, Σιώπη, Ρισβάνη) περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ήδη οι Πειραιώτες έχουν πληρώσει τα 400 χιλιάρικα που ήταν η ρήτρα του Ανσαριφάρντ. Για τους άλλους δύο η πληροφόρηση που υπάρχει από κύκλους μάνατζερ είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει από τον Νοέμβριο να βγάλει 600 χιλιάδες ευρώ συνολικά (300 χιλιάρικα ξεχωριστά για τον καθένα). Οπότε, αν προσθέσετε και τα 400 χιλιάρικα του Ανσαριφάρντ, τότε ο Πανιώνιος μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να καρπωθεί ένα εκατομμύριο ευρώ από τους "ερυθρόλευκους"!

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από καμία ομάδα, είτε από τον Πανιώνιο, είτε από τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, το ξέρουν και οι... πέτρες ότι ειδικά η μεταγραφή του Σιώπη είναι κλεισμένη και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει τον Ιούνιο κανονικά την αποστολή στα βουνά του Ζέεφελντ στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Για τον Ρισβάνη το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο 100%...

ΠΗΓΗ:Sport24

Δημοφιλή