Πώς έστησαν φονική ενέδρα σε 35χρονο στο Μενίδι. Τον πέτυχαν στην καρδιά

Πώς έστησαν φονική ενέδρα σε 35χρονο στο Μενίδι. Τον πέτυχαν στην καρδιά
Shutterstock / Burlingham

Μία σφαίρα στην καρδιά είναι αυτή που έβαλε τέλος στη ζωή του 35χρονου Αλβανού, ο οποίος έπεσε θύμα μαφιόζικης ενέδρας στο Μενίδι.

Οι δράστες γνώριζαν που βρίσκεται το σπίτι του και του έστησαν καρτέρι το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ο 35χρονος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Lancia, που ανήκει στη σύζυγό του, με προορισμό το σπίτι του όταν άγνωστοι τον προσέγγισαν και άρχισαν να τον «γαζώνουν». Τουλάχιστον τρεις σφαίρες τρύπησαν το όχημα, ενώ μία τον πέτυχε στην καρδιά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα επιχειρούσε να σταματήσει το αυτοκίνητο όταν δέχθηκε επίθεση και το μόνο που πρόλαβε να κάνει στη θέα των δραστών ήταν να πατήσει λίγο το γκάζι. Μετά τους πυροβολισμούς το όχημα κύλισε λίγα μέτρα και προσέκρουσε σε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, μπροστά από καφετέρια όπου σύχναζε ο 35χρονος. Φίλος του θύματος επιβίβασε τον τραυματία στο αυτοκίνητό του και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 35χρονος δεν είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κανένα αδίκημα. Οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών στρέφονται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προς κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που δρουν στην περιοχή και τα οποία φέρουν οπλισμό. Το θύμα είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το περιστατικό, πάντως, φέρνει για ακόμα μία φορά στην επιφάνεια τις διαστάσεις που έχει λάβει η εγκληματικότητα στο Μενίδι, καθώς οι δολοφόνοι έδρασαν βράδυ Σαββάτου, σε μία ώρα δηλαδή που στο σημείο υπάρχει μεγάλη κίνηση. Λίγες ημέρες νωρίτερα επίθεση είχε δεχθεί δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού στην προσπάθειά του να κάνει ρεπορτάζ για την ανεξέλεγκτη διακίνηση ναρκωτικών και τις ληστείες.

Δημοφιλή