Ο Brad Pitt αναλαμβάνει να βάλει τάξη στον πόλεμο του Αφγανιστάν, στη νέα μαύρη κωμωδία του Netflix

Ο Brad Pitt αναλαμβάνει να βάλει τάξη στον πόλεμο του Αφγανιστάν, στη νέα μαύρη κωμωδία του Netflix

«Οι περισσότεροι από εμάς εδώ γνωρίζουμε τον Στρατηγό McMahon ως τον άντρα που κλώτσησε την al-Qaida στ' αρχιδι@».

Αν δεν είναι αυτός ο πιο πιασάρικος τρόπος να συστήσεις τον κεντρικό χαρακτήρα μιας νέας σειράς, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι.

Τις προάλλες, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της νέας του ταινίας με τίτλο «War Machine» και με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt ως έναν πολύ-παρασημοφορημένο στρατηγό του αμερικανικού στρατού που του ανατίθεται να ηγηθεί του πολέμου στο Αφγανιστάν και να «μαζέψει το χάος» που έχει προηγηθεί.

Το «War Machine», μια «ταινία της εποχής μας» όπως χαρακτηρίζεται, αποτελεί δημιούργημα του σεναριογράφου και σκηνοθέτη David Michod (Animal Kingdom) και ακολουθεί τον McMahon από τη στιγμή που φτάνει ως άλλος ροκ σταρ στο Αφγανιστάν για να ηγηθεί των νατοϊκών δυνάμεων μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιεί πόσο δύσκολη και πολύπλοκη είναι η αποστολή που του ανέθεσαν -και όλα όσα ακολουθούν από εκεί και πέρα.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «The Operators: Wild & Terrifying Inside Story of America's War in Afghanistan» του δημοσιογράφου Michael Hastings -ο οποίος πέθανε σε τροχαίο τον Ιούνιο του 2013- και θα παρουσιάζει γεγονότα που έγιναν στην πραγματικότητα (όχι αποκλειστικά, ωστόσο) μέσα από το φάσμα της μαύρης κωμωδίας. Μαζί με τον Brad Pitt θα δούμε και τους Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall και Topher Grace, ενώ ο Pitt έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής της σειράς.

Το «War Machine» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Μαΐου και μπορείτε να δείτε το πρώτο, αρκετά διασκεδαστικό, trailer παρακάτω.