ΔΙΕΘΝΕΣ
06/04/2017 12:26 EEST | Updated 06/04/2017 12:27 EEST

Η τραγική ιστορία πίσω από την εξεύρεση ενός νεκρού μοντέλου από την Ρωσία στα νερά της Ιταλίας

Reuters
Beach is seen on the coast of Rimini April 16, 2014. Italy's beaches are a family affair - and that's a problem for the euro zone's third-largest economy. Most of the beaches along Italy's 7,500 kilometres of sun-kissed coast have for decades been managed by small businesses operating concessions that are passed on from generation to generation. Though licences are state-owned, they rarely come up for public bids, allowing Italy's balneari - or beach managers - to keep a tight grip on amenities

Η ιστορία πίσω από την εξεύρεση ενός αποστεωμένου σώματος σε βαλίτσα κοντά στο λιμάνι της Ιταλίας Ρίμινι αποκαλύφθηκε, μετά την ομολογία μιας 48χρονης Ρωσίδας.

Η μητέρα του ανορεξικού μοντέλου Κατερίνα Λακτιόνοβα φέρεται να ομολόγησε ότι έκλεισε το άψυχο σώμα της κόρης της σε μια βαλίτσα και στην συνέχεια το έριξε στην θάλασσα. Η Λακτιόνοβα έπασχε από νευρική ανορεξία και βρισκόταν στην Ιταλία, όπου εργαζόταν η 48χρονη μητέρα της ως νοσοκόμα.

Σύμφωνα με το BBC, το 27χρονο μοντέλο έφυγε από την ζωή στις αρχές Μαρτίου λόγω της κατάστασής της και η μητέρα της δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απώλεια. Αφότου κράτησε το άψυχο σώμα της στο σπίτι για μια εβδομάδα, το τοποθέτησε σε μια βαλίτσα, την οποία έριξε στην θάλασσα. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Ρωσία, όπου ομολόγησε τι είχε συμβεί.

Η εξεύρεση ενός πτώματος στα νερά του Ρίμινι στις 25 Μαρτίου είχε προβληματίσει τις αρχές. Το σώμα ήταν αποστεωμένο και δεν υπήρχαν ίχνη κακοποίησης.