ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/04/2017 07:55 EEST | Updated 06/04/2017 07:55 EEST

Λεβέντης: Γιατί με κέρδισε ο Κυριάκος, γιατί με έχασε ο Τσίπρας. Υποψιάζομαι ότι με παρακολουθούν

Eurokinissi

«Ο Τσίπρας έχασε το τρένο, δεν αποδέχθηκε τα 9 σημεία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον realfm. «Ο Μητσοτάκης, εκλογές δεν ξέρω πότε θα γίνουν σε 2 μήνες, σε 3, σε 5, έχει όλο του τον χρόνο να μελετήσει τα 9 σημεία που δεν αφορούν εμένα, αφορούν όλη τη χώρα και εφόσον τα κρίνει εξυγιαντικά ή αν κάπου έχει επιφυλάξεις να με καλέσει να το ξανασυζητήσουμε, αυτό συμφωνήσαμε, να δει τα 9 σημεία κι αν κάπου διαφωνεί...» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε τα εξής: «Αν όμως δεν διαφωνεί κι αν αποδειχθεί ότι αυτά, επειδή τα έβγαλα μετά 40 ετών περπάτημα στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα, γιατί να μην τα δεχθεί; Από εγωισμό; Μου είπε θα τα δεχθώ και θα τα μελετήσω αν είναι για το καλό της χώρας, ενώ ο Τσίπρας τα πήρε και τα πέταξε στην γωνία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για συνακροάσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ, λέγοντας τα εξής: «Εχθές είχα ραντεβού στο γραφείο πριν από τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και μπαίνει η κοπέλα μέσα και λέει έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Λέω τι πρόβλημα έχετε; Λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και δεν είναι κανείς και όταν τους ρωτάμε ποιοι είστε, λέει είμαστε από το ΚΚΕ. Και από Χρυσή Αυγή και ΝΔ. Μόνο του χτυπάει, σαν να σε καλεί κάποιος», τόνισε ο κ. Λεβέντης. 

Και πρόσθεσε: «Αν ο σατανικός εγκέφαλος που το κάνει, γιατί ρώτησα στον ΟΤΕ και μου είπαν κάποιος που έχει τα ΚΑΦΑΟ όλων, που είναι στα κεντρικά του ΟΤΕ και έχει τη δύναμη να συνδέει 3-4, μπορεί στη βάρδιά του, για να κάνει την πλάκα του ή αν είναι βαλτός, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό και το κάνει για λίγη ώρα. Μετά φεύγει, μετά το ξανακάνει».

Ερωτηθείς αν υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποιος από την ΕΥΠ που τον παρακολουθεί απάντησε: «Το υποψιάζομαι...αλλά είμαι ο μόνος που δεν με νοιάζει αν με ηχογραφούν. Ούτε παράνομες διασυνδέσεις έχω, ούτε αυτά που λέω έξω τα κρύβω».

Sponsored Post