Από όλους τους γάμους αλα «Game of Thrones» αυτός ήταν ο πιο...πιστός αφού είχε μέχρι και ανταρόλυκο

Από όλους τους γάμους αλα «Game of Thrones» αυτός ήταν ο πιο...πιστός αφού είχε μέχρι και ανταρόλυκο

Οι θεματικοί γάμοι φαντάζουν να είναι μια καλή ιδέα αλλά είναι πολύ εύκολο να εξελιχθούν σε ένα κακόγουστο, δευτεροκλασάτο μασκέ πάρτι. Στο τέλος της ημέρας βέβαια, τα πάντα είναι θέμα γούστου.

Όπως και αυτός ο «γάμος» εμπνευσμένος από το Game of Thrones που αν μη τι άλλο πρέπει να πάρει τα εύσημα για την προσπάθεια να αναπαραστήσει τον κόσμο του Westeros αφού οι υπεύθυνοι κατάφερνα να βρουν μέχρι και έναν ανταρόλυκο ο οποίος «παραβρέθηκε» στη δεξίωση. Βέβαια οι τιάρες και τα στρας που φορούσαν οι «Ντενέρις» και «Σάνσα» ήταν μάλλον μια κακόγουστα σε αντίθεση πάντως με τις φωτογραφίες που είδαμε από το τραπέζι του γάμου που πραγματικά θύμιζε πολύ την μεσαιωνική ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει στη δημοφιλή σειρά. Ενδιαφέρον όμως είχαν και οι ατάκες από τη σειρά που επιλέχθηκαν για τις γαμήλιες προσκλήσεις.

Η φωτογράφηση έγινε σε πύργο στη Βόρεια Καρολίνα.

(Φωτογραφία: Katherine Elena Photography, Βιντεοσκόπηση: Dorn-Long Films

Τοποθεσία: Smithmore Castle, διοργανωτές: Something Perfect and Events by Elizabeth Ashley, σχεδιασμός ρούχων: RCB Fashion, κομμώτρια, hairstylist: Mirror Bomb Studio, μακιγιάζ : Lauren Nicole Cirillo, προσκλήσεις: Writing On Hearts, λουλούδια: Fuschia Moss Floral Design Μοντέλα: Austen Taylor Mauney, Courtney Edelman, Max DiNatale, τούρτα: Celestial Cakery)

Δημοφιλή