Εάν κλείσετε δωμάτιο στις ΗΠΑ μέσω Airbnb, προσέξτε μην πέσετε σε ψηφοφόρο του Τραμπ

Εάν κλείσετε δωμάτιο στις ΗΠΑ μέσω Airbnb, προσέξτε μην πέσετε σε ψηφοφόρο του Τραμπ
YouTube

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μιας 25χρονης Αμερικανίδας ασιατικής καταγωγής που είδε την κράτησή της μέσω Airbnb να ακυρώνεται τελευταία στιγμή, ενώ εκείνη βρισκόταν εγκλωβισμένη στην χιονοθύελλα.

Η Dyne Suh σπουδάζει Νομική στην Καλιφόρνια και σχεδίαζε να περάσει ένα σαββατοκύριακο με το αγόρι της στην Λίμνη Μπιγκ Μπέαρ, έναν δημοφιλή ορεινό προορισμό πλησίον του Λος Άντζελες. Η ίδια είχε βρει μια ξύλινη καμπίνα μέσω της πλατφόρμας Airbnb και είχε έρθει σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια, η οποία συμφώνησε να τους την παραχωρήσει για εκείνο το διήμερο.

Η Suh είχε αργότερα ρωτήσει την γυναίκα εάν θα μπορούσε να φέρει μαζί της δύο φίλους της και δύο μικρά σκυλιά, με την τελευταία να απαντά πως δεν θα υπήρχε απολύτως κανένα πρόβλημα. Όλη η επικοινωνία ήταν γραπτή και καταγεγραμμένη στο κινητό της 25χρονης.

Την Παρασκευή το βράδυ, η Suh βρισκόταν καθ' οδόν προς την καμπίνα, όταν έστειλε μήνυμα στην ιδιοκτήτρια της καμπίνας για να την ρωτήσει πώς θα μπορούσε να γίνει η πληρωμή. Τότε, η τελευταία την ενημέρωσε πως δεν σκόπευε να την αφήσει να νοικιάσει τον χώρο «ακόμα κι αν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη».

Η γυναίκα, που δεν κατονομάζεται, δικαιολόγησε την απόφασή της, λέγοντας ότι δεν εμπιστεύεται την Suh επειδή το όνομά της είναι ασιατικό. Όταν η 25χρονη της είπε ότι θα την καταγγείλει στην Airbnb, εκείνη έδειξε ότι ήταν βέβαιη ότι ο λογαριασμός της δεν θα απενεργοποιηθεί, επειδή «έχουμε τον Τραμπ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο η Suh βρισκόταν σε αντιπαράθεση με την ιδιοκτήτρια της καμπίνας, στο Μπιγκ Μπέαρ είχε ξεσπάσει χιονοθύελλα και η παρέα έπρεπε να βρει άμεσα καταφύγιο. Στο σημείο βρίσκονταν δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού NBC LA, οι οποίοι εντόπισαν την 25χρονη, η οποία μίλησε στην κάμερα για την εμπειρία της.

Σύμφωνα με την Washington Post, η Airbnb απενεργοποίησε τον λογαριασμό της ιδιοκτήτριας, αποζημίωσε την Suh και βοήθησε την παρέα να βρει κατάλυμα.

Δημοφιλή