#Putyourbloopersout: «Σοβαροί» δημοσιογράφοι μοιράζονται τις καλύτερες γκάφες τους

#Putyourbloopersout: «Σοβαροί» δημοσιογράφοι μοιράζονται τις καλύτερες γκάφες τους
Twitter

Η γκάφα μιας παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων σε κανάλι της Αυστραλίας αποτέλεσε την αφορμή για να δημοσιεύσουν και άλλοι δημοσιογράφοι τα πιο αστεία λάθη που έχουν κάνει μπροστά στην κάμερα ή το μικρόφωνο.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC, Natasha Exelby, «συνελήφθη» επ' αυτοφόρω να χαζεύει εν ώρα δελτίου ειδήσεων. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δεν αντιλήφθηκε ότι το βίντεο του ρεπορτάζ που μόλις είχε παρουσιάσει στο δελτίο είχε ολοκληρωθεί και η ίδια ήταν ξανά ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα. Έχει συμβεί και στην κ. Λίνα Δρούγκα στο Μega προ μηνών κάτι αντίστοιχο. Εν αντιθέσει όμως με την Ελληνίδα δημοσιογράφο η κ. Exelby δεν αντέδρασε καθόλου ψύχραιμα όταν αντιλήφθηκε ότι είχε μεταδοθεί ζωντανά η εικόνας της ίδιας να ονειροπολεί παίζοντας με το στυλό της.Τα social media λάτρεψαν την αντίδρασή της και σειρά δημοσιογράφων μίλησαν για τις εμπειρίες τους στο Twitter.

«Χόρευα στην θέση μου στο πλατό ανάμεσα στα ακουστικά διαλείμματα, χωρίς να καταλάβω ότι το στούντιο βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση», γράφει η Lisa Barnes από τοπικό κανάλι της Αυστραλίας.

«Άρχισα να τρώω μια σοκολάτα σε ζωντανή σύνδεση κατά την διάρκεια της κάλυψης μιας εσωκομματικής ψηφοφορίας», γράφει η Ashleigh Gillon από το αυστραλιανό Sky News.

Δημοφιλή