Το πρώτο trailer του «Thor: Rangarok» είναι ένα μικρό φεστιβάλ απόλυτης τρέλας

Απ' ότι φαίνεται η Marvel έχει φτάσει πλέον σε αυτό το σημείο όπου μπορεί να κάνει, κυριολεκτικά, ό,τι της κατέβει στο κεφάλι με τις ταινίες της. Αλλά οτιδήποτε.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα το πρώτο επίσημο trailer του «Thor: Rangarok», το οποίο κυκλοφόρησε χτες, Δευτέρα και έστειλε τους φαν του franchise να ψάχνουν τα σαγόνια τους και όποια κοινή λογική τους είχε μείνει.

Ο κλασικός, πιο σοβαρός τόνος που μας είχαν συνηθίσει οι ταινίες «Thor» δεν υπάρχει πια, και τη θέση του έχει πάρει ένα φρενήρες, οργιαστικό κλίμα αποτελούμενο από αδιανόητα κοστούμια, μια goth Cate Blanchett, έναν «κακό» Jeff Goldblum που θα μπορούσε να είναι η ανθρώπινη εκδοχή του Βασιλιά Julien από τη «Μαδαγασκάρη», τον κλασικό πλέον καρτουνίστικο σατανά του Tom Hiddleston, τον Hulk (Mark Ruffalo) με περικεφαλαία και τον Thor (Chris Hemsworth) κουρεμένο α λα Marc Gasol.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Taika Waititi, ο οποίος είναι γνωστός για τις «ιδιαίτερες» ταινίες του όπως τα «Hunt for the Wilderpeople» και «What We Do in the Shadows», και παρά την απόλυτη τρέλα που κυριαρχεί στα σχεδόν δύο λεπτά του trailer, υπό τους ήχους του «Immigrant Song» των Led Zeppelin, θα ήταν ψέματα αν λέγαμε πως δεν περάσαμε φανταστικά βλέποντάς το.

Το «Thor: Ragnarok» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου.