Αυτό το ζευγάρι χώρισε μέσω Spotify, επειδή έχουμε 2017 και αυτό κάνουν τώρα οι νέοι

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μέσω Spotify, επειδή έχουμε 2017 και αυτό κάνουν τώρα οι νέοι
Jamie Grill via Getty Images

Μέχρι πρόσφατα θεωρούσαμε ότι ο χωρισμός μέσω μηνύματος ή μέσα από το Facebook είναι δείγμα κακών τρόπων, αλλά φαίνεται ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Η Kirsten Titus, μία 19χρονη φοιτήτρια σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα να χωρίσει από τον συμφοιτητή της Wyatt Hall, μέσω Spotify. Έτσι, δημιούργησε μία λίστα η οποία απευθυνόταν σε εκείνον, και με την επιλογή των κατάλληλων τίτλων τραγουδιών προσπάθησε να του περάσει το μήνυμα.

«Νομίζω και οι δυο μας είχαμε αρχίσει να νιώθουμε ότι θα ήταν καλύτερο να μείνουμε φίλοι, οπότε σκέφτηκα ότι ο καλύτερος τρόπος για να το εκφράσω ήταν με έναν αστείο και δημιουργικό τρόπο, καθρεφτίζοντας το είδος της σχέσης που είχαμε, είπε η Titus στην The Huffington Post.

Ο (πρώην) φίλος της αποφάσισε να της απαντήσει με τον ίδιο τρόπο και δημιούργησε μία λίστα στο Spotify, η οποία είχε μόνο ένα τραγούδι, το «STFU», κοινώς «σκάσε».

Η είδηση έγινε γνωστή όταν η αδερφή της Kirsten Titus αποφάσισε να ανεβάσει στο Twitter την λίστα που είχε δημιουργήσει για τον χωρισμό. Όπως είπε η Titus, έβγαιναν λίγο καιρό και η σχέση τους δεν ήταν κάτι σοβαρό. Πάντως όπως αναφέρει η ίδια, ο Wyatt Hall αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ.

Δημοφιλή