Τι συμβαίνει με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ. Γιατί αλλάζουν συνεχώς χρώμα;

Τι συμβαίνει με τα μάτια της Ιβάνκα Τραμπ. Γιατί αλλάζουν συνεχώς χρώμα;

Την ίδια ώρα που πολλοί αναρωτιούνται για τον ρόλο της Ιβάνκα Τραμπ ως άμισθη ομοσπονδιακή υπάλληλος στον Λευκό Οίκο, κάποιοι από τους χρήστες του Διαδικτύου επικεντρώνονται σε κάτι πολύ πιο ασήμαντο: στο φυσικό χρώμα των ματιών της.

Το Refinery29 επανέφερε πρόσφατα στην επικαιρότητα μια συζήτηση σχετικά με το χρώμα των ματιών Ιβάνκα, η οποία επικεντρώνεται γύρω από το ζήτημα του κατά πόσον ή όχι η 35χονη φοράει πράσινους φακούς επαφής. Σε ορισμένες φωτογραφίες, τα μάτια της φαίνονται πράσινα. Σε άλλες περιπτώσεις, είναι πιο καφέ:

Το περιοδικό Esquire σε μία από τις πρώτες δημοσιεύσεις του για την κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ παρατηρήσετε την λεπτή αλλαγή στο χρώμα των ματιών της, τον Νοέμβριο του 2016. Το δημοσίευμα επικεντρώθηκε σε μια φωτογραφία της Ιβάνκα από το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον Ιούλιο,στην οποία την ίδια ημέρα είχε διαφορετικό χρώμα ματιών.

Φυσικά, το χρώμα των ματιών των ανθρώπων φαίνεται διαφορετικό ανάλογα με μερικούς παράγοντες που το επηρεάζουν - όπως το χρώμα των μαλλιών ή ο φωτισμός.

Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια διαφορά;

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να μάθετε:

*Αποδόθηκε στα ελληνικά από την αμερικανική έκδοση της Huffington Post

Δημοφιλή