ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/04/2017 06:09 EEST | Updated 13/04/2017 06:09 EEST

«Ο Θεός του ηλεκτρονικού τσιγάρου»: 21χρονος δημιουργεί απίστευτα σχέδια με καπνό

Tρία χρόνια πριν ο Όστιν Λόρενς ήταν μία αυθεντία στην επιστήμη των υπολογιστών, εθισμένος στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και στα τσιγάρα.

Σήμερα αποκαλείται ως «Θεός του ηλεκτρονικού τσιγάρου», είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram και αυτό γιατί ελέγχει σχεδόν με υπερφυσικό τρόπο τον ατμό των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Ο 21χρονος είναι τόσο γνωστός μάλιστα που ακόμη και ο διάσημος ράπερ Drake, του ζήτησε να του αποκαλύψει τα μυστικά του κόλπα γύρω από τα «μαγικά» που κάνει με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ο Λόρενς, το πιο πρόσφατο βίντεο του οποίου συγκεντρώνει περισσότερες από 1,4 προβολές στο Instagram, άρχισε να «ατμίζει» στην προσπάθειά του να σταματήσει το κανονικά τσιγάρο. Σταμάτησε το κάπνισμα το 2014.

Ο 21χρονος χρησιμοποιεί τις τεχνολογικές δεξιότητές του σε συνδυασμό με το ταλέντο του στο άτμισμα και το αποτέλεσμα των βίντεο που δημιουργεί είναι απλά εντυπωσιακό.

«Είναι μία δουλειά πλήρους απασχόλησης» εξηγεί ο Λορένς στο GQ. «Πειραματίζομαι διαρκώς, προσπαθώντας να κάνω σαν τρελός νέα πράγματα».

Η πρώτη ανάρτηση του Λόρενς με τα συγκλονιστικά σχέδια καπνού έγινε τον Ιανουάριο του 2014. Έκτοτε το ταλέντο του έχει ξεδιπλωθεί και οι θαυμαστές του ολοένα και αυξάνονται.

Γεωμετρικά σχήματα, δαχτυλίδια, ακόμη και σχέδια που θυμίζουν μέδουσες είναι μόνο μερικά από τα εντυπωσιακά κόλπα που μπορεί χρησιμοποιώντας τον ατμό του ηλεκτρονικού του τσιγάρου.

A post shared by Austin Lawrence (@vaustinl) on

A post shared by Austin Lawrence (@vaustinl) on

A post shared by Austin Lawrence (@vaustinl) on