Ο Robert De Niro φωνάζει σε ένα μικρό κορίτσι στο πρώτο trailer του «Wizard of Lies»

Ο Robert De Niro φωνάζει σε ένα μικρό κορίτσι στο πρώτο trailer του «Wizard of Lies»
HBO

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχει κάνει και τις καλύτερες επιλογές στον κινηματογράφο, και το θέτουμε έτσι ευγενικά επειδή τον αγαπάμε, φαίνεται όμως πως ο Robert De Niro βρήκε επιτέλους το ρόλο που θα τον επαναφέρει στα παλιά του μεγαλεία. Και είναι, φυσικά, τηλεοπτικός.

Μέσα στον Ιανουάριο είχαμε δει το πρώτο teaser για το «Wizard of Lies», τη νέα τηλεταινία του HBO για τον Bernie Madoff, τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το μεγαλύτερο «Σχήμα Πόντσι» (χρηματική απάτη που στηρίζεται σε «πυραμίδα» επενδυτών) στην ιστορία των Η.Π.Α. Σήμερα, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του «Wizard of Lies», μέσα από το οποίο παίρνουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα όσα πρόκειται να δούμε στις 20 Μαΐου, όταν και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα.

Υπό τους ήχους του «King of Pain» των The Police, το trailer μας δίνει να καταλάβουμε πως η ταινία επικεντρώνεται στην αποκάλυψη της απάτης του Madoff και τον μεγάλο κατήφορο που ακολούθησε αυτής, τόσο για τον ίδιο και την αυτοκρατορία του όσο και για την οικογένειά του. Επίσης, μας προσφέρει περισσότερη Michelle Pfeiffer ως τη σύζυγο του Madoff, Ruth, η οποία επίσης κάνει φέτος το μεγάλο της comeback και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευτυχείς.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Barry Levinson, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Alessandro Nivola, Nathan Darrow, Kristen Connolly, Lily Rabe και Hank Azaria.

Δείτε το trailer παρακάτω.