Όχι, το διάφανο ρόφημα που βλέπετε μέσα σε αυτό το μπουκάλι δεν είναι νερό

Όχι, το διάφανο ρόφημα που βλέπετε μέσα σε αυτό το μπουκάλι δεν είναι νερό

Καφές. Αυτό το μαγικό ρόφημα που στους περισσότερους από εμάς είναι απαραίτητο για το ξεκίνημα της ημέρας.

Από σήμερα ωστόσο, ο καφές όπως τον ξέρατε δεν θα είναι ποτέ ίδιος, αφού μία νέα εταιρεία δεν του άλλαξε απλά σύσταση, αλλά και χρώμα. Ή μάλλον, για να είμαστε ακριβέστεροι, τον έκανε τελείως διάφανο. Ναι, σωστά διαβάσατε.

Ο CLR CFF (από το «clear coffee» που σημαίνει «καθαρός καφές») είναι ο πρώτος του είδους του. Πρόκειται για ένα τελείως διάφανο ρόφημα, το οποίο δημιουργήθηκε από δύο αδέρφια, τα οποία αποφάσισαν να κάνουν κάτι για το γεγονός ότι ο καφές λερώνει τα δόντια. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στο blog τους, για να δημιουργηθεί ο επαναστατικός CLR CFF, «υψηλής ποιότητας αραβικοί κόκκοι καφέ» επεξεργάζονται με «μεθόδους που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά».

CLR CFF 🔍 #clearcoffee #clrcff

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @madeinstyll στις

Τα δύο αδέρφια που έχουν ως έδρα τους το Λονδίνο, δημιούργησαν τον καφέ έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να προσθέσει γάλα ή ζάχαρη, όχι επειδή δεν θέλουν να χαλάσει το διάφανο χρώμα, αλλά επειδή είναι οπαδοί της «αγνού καφέ».

In other news, who know clear coffee existed??? #coffee #clearcoffee #caffeine #clrcff #wholefoods

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #miRUNda (@mirandalarbi) στις

«Πίνουμε μεγάλες ποσότητες καφές,» λέει το ένα από τα δύο αδέρφια, David Nagy, στον Evening Standard. «Όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι παλεύουμε με τους λεκέδες που αφήνει στα δόντια μας. Δεν υπήρχε τίποτα στο εμπόριο που ταίριαζε στις ανάγκες μας και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αν και το ρόφημα μοιάζει σαν ένα μπουκάλι με νερό, στην ουσία έχει ίδια γεύση με έναν «δυνατό κρύο καφέ.» Επίσης, η ποσότητα είναι μεγάλη, επομένως μπορεί κάποιος να τον πιει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα αδέρφια χρειάστηκαν μάλιστα τρεις μήνες για να τελειοποιήσουν τη διαδικασία, για την οποία επιβεβαιώνουν ότι είναι απόλυτα φυσική και δεν περιέχει χημικά συστατικά.

#clearcoffee #houston adventure ❤🙂 #clrcff #coffee #whitesmile #beauty #fitness #lifestyle #london #fitfam #fitfamuk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clear Coffee (@clrcff) στις