Νεαρή Αμερικανίδα καθηγήτρια κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 18χρονο μαθητή της

Νεαρή Αμερικανίδα καθηγήτρια κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 18χρονο μαθητή της
Kohei Hara

Άλλη μια καθηγήτρια στην Αμερική μπήκε στις λίστες των αρχών με τους σεξουαλικούς παραβάτες, επειδή ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έναν μαθητή της.

Η 28χρονη Τζέσικα Στόρερ από το Οχάιο, μητέρα ενός παιδιού, εργαζόταν ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο λύκειο Παντόρα-Γκιλμπόα, μέχρι που, πέρυσι τον Νοέμβριο, αποφάσισε να καλέσει κάποιους από τους μαθητές της στο σπίτι της. Ο σύζυγός της είχε φέρει στο σπίτι αλκοολούχα ποτά και πολλοί από τους μαθητές μέθυσαν. Ένας από αυτούς ήταν ένας 18χρονος, που δεν κατονομάζεται, ο οποίος κοιμήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η Τζέσικα Στόρερ επισκέφτηκε το δωμάτιο του νεαρού μαθητή το επόμενο πρωί και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του, πράξη την οποία ομολόγησε στο δικαστήριο. Η γυναίκα τώρα θα βρίσκεται στις λίστες με τους σεξουαλικούς παραβάτες για το υπόλοιπο της ζωής της, αν και αποσύρθηκαν οι κατηγορίες περί παροχής αλκοολούχων ποτών σε νέους κάτω των 21 ετών. Ακόμα, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, επειδή ο 18χρονος ήταν μαθητής της και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με φυλάκιση πέντε ετών.