Η σπαρακτική στιγμή κατά την οποία ένας πιστός σκύλος προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον νεκρό φίλο του

Η σπαρακτική στιγμή κατά την οποία ένας πιστός σκύλος προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον νεκρό φίλο του
Video/DailyMail

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι συγκλονιστικές εικόνες που δείχνουν έναν πιστό σκύλο να προσπαθεί να προφυλάξει ακόμα και να αφυπνίσει τον νεκρό φίλο του σε έναν δρόμο με αυξημένη κυκλοφορία στην Κίνα.

Το καφέ Χάσκυ, που βρίσκεται ξαπλωμένο στην μέση του δρόμο, σκοτώθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο στην επαρχία Τσετσιάνγκ στις 17 Απριλίου.

Το μπεζ σκυλί αγγίζει απεγνωσμένα με την πατούσα του τον φίλο του και γαβγίζει πένθιμα μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης τους για να τα μαζέψει.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Pear Video δείχνει το λυπημένο σκυλί να προσπαθεί να σηκώσει τον νεκρό φίλο του. Όταν συνειδητοποιεί πως είναι πλέον αργά θρηνεί πάνω από το άψυχο σώμα του, την ώρα που δεκάδες αυτοκίνητα περνούν από δίπλα τους.

Μερικοί αυτόπτες μάρτυρες που στέκονταν από την αντίθετη πλευρά του δρόμου περιέγραψαν το συμβάν ωστόσο κανένας από αυτούς δεν ήταν σε θέση να να εξηγήσει τι προκάλεσε τον τροχαίο.

Μισή ώρα αργότερα, μία γυναίκα ντυμένη με μαύρα ρούχα εμφανίζεται στο πλάνο και φωνάζει το όνομα του Χάσκυ.

Ένας αστυνομικός τη ρωτάει: «Είσαι η ιδιοκτήτρια των σκύλων;»

«Ναι», απαντάει εκείνη.

Το μπεζ σκυλί ακολουθεί τον νεκρό φίλο του την ώρα που η ιδιοκτήτριά τους τον παίρνει στα χέρια της για να τον απομακρύνει από τη μέση του δρόμου και καλεί βοήθεια.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή