Ο «The Rock» παραδίδει μαθήματα φεμινισμού στην 16 μηνών κόρη του αλλά και στους γονείς παγκοσμίως

Ο «The Rock» παραδίδει μαθήματα φεμινισμού στην 16 μηνών κόρη του αλλά και στους γονείς παγκοσμίως
TheRock Instagram

Ο Dwayne «The Rock» Johnson έδωσε τις προάλλες ένα φανταστικό μάθημα πατρότητας σε όλους τους γονείς εκεί έξω, όταν ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την 16 μηνών κόρη του, Jasmine.

«Υπάρχουν κάποια πρωινά στη ζωή, στα οποία δε χρειάζεται να πεις λέξη. Αυτό δεν είναι ένα από αυτά τα πρωινά», έγραψε ο σταρ του «Fate of the Furious» κάτω από τη φωτογραφία και συνέχισε:

«Jazzy, άσε τον μπαμπά να σου πει τους στόχους του. Μέχρι τα 5 σου, θα κοιτάζεις τους ανθρώπους κατάματα ενώ θα τους σφίγγεις γερά το χέρι. Μέχρι τα 8 σου, θα ξέρεις πώς να ψαρεύεις, πώς να οδηγείς το ημιφορτηγό του μπαμπά και πώς να κάνεις αεροβική άσκηση. Και μέχρι τα 10 σου, θα μπορείς να λες ευθέως στους ανθρώπους “Καλή δουλειά, μου αρέσει πολύ, αλλά ας δούμε τώρα πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη”».

Δεν είμαστε εντελώς σίγουροι αν ένα 8χρονο μπορεί (ή επιτρέπεται) να οδηγεί στο δρόμο, αλλά κατά τα άλλα βγάζουμε το καπέλο στον Johnson για τα πράγματα που θέλει να μάθει στην κόρη του.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει επίσης μια 15χρονη κόρη, τη Simone, την οποία απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο, Dany Garcia. Η μαμά της Jasmine είναι η εδώ και χρόνια σύντροφος του Johnson, Lauren Hashian,

Τον Μάρτιο, ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram του ένα κολάζ που περιλάμβανε και τις δύο του κόρες, όπως και τη σύντροφό του και τη μητέρα του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

«Έρχομαι από μια οικογένεια όμορφων, δυνατών, διαφορετικών και ευφυών γυναικών», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Με εμπνέουν και με προκαλούν καθημερινά να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, πατέρας και πρότυπο».

Άντρες, πατέρες και μη, πάρτε μερικά μαθήματα από τον «τεράστιο» The Rock.