Το παλάτι του Kensington δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte και το ίντερνετ «έλιωσε»

The Duchess of Cambridge holds Princess Charlotte during a children's party in Victoria, British Columbia, Canada September 29, 2016.   REUTERS/Jonathan Hayward/Pool
The Duchess of Cambridge holds Princess Charlotte during a children's party in Victoria, British Columbia, Canada September 29, 2016. REUTERS/Jonathan Hayward/Pool

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης του παγκόσμιου ίντερνετ, και δει το ζεύγος πρίγκιπας William και Kate Middleton και τα δύο παιδιά τους, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte.

Γι' αυτό και δεν εκπλήσσει κανέναν το γεγονός πως μόλις τα ανάκτορα του Kensington δημοσίευσαν σήμερα, 1η Μαΐου, μια νέα, ακυκλοφόρητη φωτογραφία της σχεδόν 2 χρονών πλέον πριγκίπισσας Charlotte, το διαδίκτυο έπεσε σε παραλήρημα.

Η μικρή πριγκίπισσα, φορώντας μια κίτρινη ζακέτα με κεντημένα γαλάζια προβατάκια και ένα μπλε λουλούδι στα μαλλιά της, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον στυλάτο μεγάλο αδερφό της, τον 3 ετών πρίγκηπα George.

Η φωτογραφία μάλιστα τραβήχτηκε από την ίδια τη Δούκισσα του Cambridge και μαμά της Charlotte, Kate Middleton, όπως αποδεικνύει το υδατογράφημα στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας, και δημοσιεύθηκε προς τιμήν των αυριανών, δεύτερων γενεθλίων της πριγκίπισσας.

Ένα ευχαριστώ στο παλάτι του Kensington από εμάς, επειδή μας έφτιαξε λίγο τη μέρα με αυτή την αξιολάτρευτη φάτσα.