«Μαφιόζικη» εκτέλεση άνδρα έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά

«Μαφιόζικη» εκτέλεση άνδρα έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά
Eurokinissi

Εννέα κάλυκες των 9 χιλιοστών βρέθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης του 50χρονου Β.Γ. έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά.

Το θύμα έφτασε με το παιδί του στο σχολείο, στάθμευσε το αυτοκίνητό του, το παιδί αποβιβάστηκε και μπήκε στον προαύλιο χώρο, και τότε δύο δράστες πυροβόλησαν εννιά φορές εναντίον του.

Στη συνέχεια οι ένοπλοι κρανοφόροι μπήκαν σε αυτοκίνητο, ανέπτυξαν ταχύτητα και το εγκατέλειψαν σε απόσταση 600 μέτρων από το σχολείο, στην οδό Αγαμέμνονος.

Εκεί του έβαλαν φωτιά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες, τις οποίες οδηγούσαν συνεργοί τους. Συνολικά στη δολοφονία δηλαδή συμμετείχαν τέσσερα άτομα.

Ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η μητέρα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα, (Β.Γ.) ηλικίας 50 ετών, ήταν γνωστός αθλητής bodybuilding και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες της νύχτας.

Από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε μια 37χρονη μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να της αφαιρεθεί η σφαίρα από τον θώρακα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Η αστυνομία αποδίδει το περιστατικό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών λόγω του παρελθόντος του θύματος.

Δημοφιλή