ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/05/2017 05:08 EEST | Updated 05/05/2017 05:08 EEST

Η νύφη παραλίγο να πνιγεί την ημέρα του γάμου της όταν αποφάσισε να πέσει στο νερό

Ίσως ήταν ο ενθουσιασμός της ημέρας ή ίσως να ξεκίνησαν όλα από τους καλεσμένους του γάμου και από εκείνους που βρίσκονταν σε κοντινά καράβια, αλλά αυτή η νύφη σίγουρα δεν έλαβε μια και τόσο σοφή απόφαση για να γιορτάσει την ημέρα του γάμου της, που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν μία νύφη στην Αμερική, αποφάσισε να βουτήξει στην θάλασσα προκειμένου ο φωτογράφος να απαθανατίσει το άλμα της.

Ωστόσο, η ίδια δεν σκέφτηκε πως μπορεί να μπερδευτεί μέσα στο νυφικό της, πράγμα και το οποίο έγινε, αφού χάθηκε από την επιφάνεια της θάλασσας περίπου για 27 δευτερόλεπτα.

Αμέσως βούτηξαν 5 άτομα και προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, ωστόσο η ίδια ήταν σαν να είχε μπλεχτεί σε κουβάρι με αποτέλεσμα οι φίλοι της να χρειαστούν πάνω από 10 δευτερόλεπτα για να βγάλουν το κεφάλι της από το νυφικό.

Τελικά η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος αφού η ίδια κατάφερε να διασωθεί χωρίς να έχει τραυματιστεί. Και μπορεί το εν λόγω περιστατικό να μην σημειώθηκε πρόσφατα, ωστόσο το βίντεο που δείχνει το συγκλονιστικό ατύχημα της νύφης κάνει το τελευταίο διάστημα τον γύρο του διαδικτύου.

Sponsored Post