Δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα κατά του 52χρονου φερόμενου βιαστή της Δάφνης

Δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα κατά του 52χρονου φερόμενου βιαστή της Δάφνης
Eurokinissi

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε δεμένη και κακοποιούσε 20χρονη φοιτήτρια σε ένα υπόγειο στην περιοχή της Δάφνης.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που αφορούν τα αδικήματα:

- της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

- βιασμού κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

- παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της

- επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και μάλιστα βγαίνοντας από την Εισαγγελία δήλωσε για το γεγονός πως η 20χρονη βρέθηκε από τους αστυνομικούς δεμένη πως «αυτό ήταν το φετίχ της».

Νωρίτερα ο 52χρονος φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς πως με το θύμα είχαν σχέση και πως όλα έγιναν με τη θέληση της. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε γιατί το κορίτσι βρέθηκε να υποφέρει και να κλαίει, απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Η 20χρονη κοπέλα, που νοσηλεύεται και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι Αρχές, το κορίτσι απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, λόγω τυφλότητας και υπερβολικής παχυσαρκίας. Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 20χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.

Στη δικογραφία μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει έγγραφο που να βεβαιώνει την αναπηρία του 52χρονου, τυφλότητα κατά 95 τοις εκατό, ωστόσο ο κατηγορούμενος μπορεί να το προσκομίσει στον ανακριτή τη Δευτέρα, οπότε και θα οδηγηθεί για την απολογία του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή