Η Chrissy Teigen δεν ντρέπεται για καμία πλαστική που έχει κάνει, ούτε καν για αυτήν την περίεργη επέμβαση

WESTWOOD, CA - FEBRUARY 28:  Model Chrissy Teigen attends WGN America's 'Underground' Season Two Premiere Screening at Regency Village Theatre on March 1, 2017 in Westwood, California.  (Photo by Rachel Murray/Getty Images for WGN America)
WESTWOOD, CA - FEBRUARY 28: Model Chrissy Teigen attends WGN America's 'Underground' Season Two Premiere Screening at Regency Village Theatre on March 1, 2017 in Westwood, California. (Photo by Rachel Murray/Getty Images for WGN America)

Η Chrissy Teigen είναι τόσο ακομπλεξάριστη που δύσκολα θα νιώσει άσχημα με κάτι που έχει κάνει ή έχει πει. Αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που την αγαπάμε. Στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις ραγάδες της και είναι από τους ανθρώπους που δεν θα φοβηθεί να μιλήσει για οτιδήποτε και αυτό περιλαμβάνει και τις πλαστικές επεμβάσεις. Μιλώντας στο Refinery 29 σχετικά με την ρουτίνα της ομορφιάς της αποκάλυψε ότι έχει κάνει λιποαναρρόφηση στην περιοχή της μασχάλης σχεδόν πριν 10 χρόνια.

«Έκανα λιποαναρρόφηση στις μασχάλες και ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα. Είναι μεγάλο μυστικό αλλά δεν με νοιάζει, ήταν πριν 9 χρόνια περίπου. Τώρα βέβαια έχει επιστρέψει, οπότε πρέπει να πληρώσω για λιποαναρρόφηση ξανά. Ήταν τόσο εύκολο. Με έκανε να νιώθω καλύτερα όταν φορούσα φορέματα. Με έκανε να νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ήταν το πιο χαζό, ηλίθιο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Το πιο χαζό, αλλά μου άρεσε, τι να κάνουμε. Ειλικρινά, δεν το μετανιώνω καθόλου.»

Η Teigen επίσης αστειεύτηκε για το γεγονός ότι όλα πάνω της είναι ψεύτικα εκτός από τα μάγουλά της, κάτι που η Daily Mail θεώρησε ως δεδομένο και αποφάσισε να το βάλει ως τίτλο σε άρθρο.

Η Teigen φυσικά δεν το άφησε να πέσει κάτω και ανέβασε η ίδια την είδηση στο Twitter σχολιάζοντας: «Υπενθύμιση να μην αστειεύεσαι ποτέ μα ποτέ. (Έκανα τις μασχάλες μου, δεν έχω μετανιώσει, μόνο που ξεκάθαρα έχει επιστρέψει [το λίπος])».

Ενώ, προσέθεσε: «Νομίζετε θα είχα αυτά τα οπίσθια αν είχα κάνει τόση “δουλειά”; Δηλαδή ποιος θα ζητούσε αυτά τα οπίσθια;»