Τελικά, οι Έλληνες ξέρουν να φλερτάρουν; 27 αληθινές ατάκες δίνουν την απάντηση

Τελικά, οι Έλληνες ξέρουν να φλερτάρουν; 27 αληθινές ατάκες δίνουν την απάντηση
youtube

Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι το φλερτ είναι επιστήμη και άλλοι που προτιμούν την αυθόρμητη μέθοδο. Άλλοι πάλι, δεν φλερτάρουν καν. Το σίγουρο είναι ότι για κάθε «Οι άντρες δεν φλερτάρουν πια», που θα πει μία γυναίκα, υπάρχει ένας άντρας που είναι σίγουρος ότι «οι γυναίκες δεν θέλουν κανέναν, εκτός αν έχει λεφτά και καλό αυτοκίνητο». Αν και το φλερτ είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αναζωογονητικά πράγματα που θα μας φτιάξουν το κέφι ακόμα και την πιο δύσκολη μέρα, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι ένας τομέας στον οποίο λίγοι τα πηγαίνουμε καλά. Λίγο που το να μιλήσεις σε κάποιον που δεν γνωρίζεις είναι τρομακτικό, λίγο που μας λείπει η απελευθέρωση και το χιούμορ, λίγο που θεωρούμε ότι πρέπει να πούμε κάτι πρωτότυπο, το αποτέλεσμα είναι να έχουμε ακούσει πολλές τρομακτικές ιστορίες γύρω από το φλερτ.

Δεν πρόκειται να υπερασπιστούμε τις γυναίκες στο επιχείρημα των αντρών ότι όποτε μιλάνε σε μία γυναίκα εκείνη είναι «επιθετική, απότομη και σνομπ», αλλά πολλές φορές ένα απλό «τι κάνεις» είναι πιο αποτελεσματικό από περίτεχνες ατάκες και σκετσάκια. Εντάξει μπορεί μόλις τελικά να υπερασπιστήκαμε τις γυναίκες, αλλά οι παρακάτω ατάκες που έχουμε ακούσει θα σας δώσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι εννοούμε.

Αυτές είναι 27 εμπειρίες γυναικών, όπως τις μοιράστηκαν οι ίδιες μαζί μας, ανώνυμα!

«Σε ένα μπαρ, ο άλλος προσπάθησε να περιγράψει όλη την ιστορία της ζωής μου -από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι σήμερα. Δεν ήξερα ούτε το όνομά του, απλά ήθελε να δείξει ότι μπορεί να με “διαβάσει”. Φυσικά και έπεσε σε όλα έξω.»

«Σε ένα πάρτι αυτή την φορά, ένας 25αρης με γέμισε με κρέμα από τούρτα στο πρόσωπο και μετά συστήθηκε.»

«Αν και δεν είσαι αυτό που λέμε αντικειμενικά όμορφη. Εμένα μου αρέσεις.»

«Αν και έχω ακούσει πολλά, νομίζω πάντα όμως θα κερδίζει το: “Σε ενοχλεί ο κόσμος; Αμολά μία να φύγουνε.” (Επειδή είχε πολύ κόσμο το μαγαζί που ήμασταν και ήταν πάνω μου).

«Όταν ένας Γάλλος προσπάθησε να με φλερτάρει είχαμε τον εξής διάλογο.

- Θες να μιλάω πιο αργά;

- Όχι καταλαβαίνω.

- Α γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν καταλαβαίνεις τι λέω ή αν είσαι γενικά αργή στις αντιδράσεις σου.»

«Ένας τύπος με πλησίασε κάποτε στη Βουκουρεστίου και μου είπε: "Γεια σας δεσποινίς, είμαι πιλότος στην Ολυμπιακή Αεροπορία και ψάχνω για αεροσυνοδούς"»

«Ένας άγνωστος κύριος μεγάλης ηλικίας με αγκάλιασε πάνω από ψυγείο στην Ερμού και μου είπε: "Θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου"»

«Φοράς τους μεγαλύτερους κρίκους που έχω δει ποτέ μου.»

«Για να μην τα πολυλογούμε γιατί βαριέμαι, υπάρχει περίπτωση για σεξ απόψε οι 4 μας;« (Εγώ, η κολλητή μου, αυτός κι ο κολλητός του).

«Ο φίλος μου λέει ότι ταιριάζουμε. Δεν το λέω εγώ, ο φίλος μου.»

«Ααααα τατουάααααζ, πρέπει να σαι πολύ τρελιάρα εσύ.»

«Καθόμουν σε ένα μπαρ και έπινα το ποτό μου όταν ήρθε ένας τύπος και αφού μου μίλησε 5 λεπτά, έπιασε τα μαλλιά μου (φάουλ πρώτο) και μου είπε ότι έχω ταλαιπωρημένες άκρες.»

«Είσαι τόσο ωραία όσο στις φωτογραφίες σου;»

«Στα πόσα likes κερδίζω ραντεβού;»

«Τα μάτια είναι δικά σου;»

«Σχόλιο σε τατουάζ ψάρι: ''Το ψαράκι σου δαγκώνει ή μπορώ να σε πλησιάσω;»

«Τύπος με φλερτάρει όλο το βράδυ. Το πάει πολύ καλά. Προς το τέλος του αναφέρω για το βαφτιστήρι μου. "Ναι, ξέρω" μου λέει, "δύο έχω". "Βαφτιστήρια;". "Όχι, παιδιά". Και δεν ήταν χωρισμένος»

«Συγνώμη, πρέπει να σου πω ότι είσαι πολύ όμορφη. Ο ψυχολόγος μου μου έχει πει να εξωτερικεύω τις σκέψεις μου.»

«Δεν θα ερχόμουν να σου μιλήσω, αλλά ένιωθα πολύ έντονα την αύρα σου.»

«Ταξί στη Λέρο, όπου κάθε φορά που με "έπαιρνε", έβαζε το "Όμορφη" των Stavento. Κάθε μέρα, συγκεκριμένη διαδρομή από σπίτι φίλης σε παραλία. μέχρι που κάποια μέρα μου είπε: "Κομματάρα με νόημα, ε κοριτσάρα;"»

«Ωραίο κεφάλι».

«”Έτσι όπως χορεύεις έχεις τρελάνει τον...μπαμπά μου!" : Σκηνικό σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.»

«”Έτσι κούνα τον εσύ μανάρι μου και θα πας μπροστά" μου είπε κάποιος στον δρόμο ενώ περπατούσα κανονικά.»

«Λόγω δουλειάς (είμαι κτηνίατρος) ακούω συνέχεια το “ανθρώπους κουράρετε” και το “με τέτοιες γιατρίνες ήθελα να ήμουν γάτος”.»

«-Για πες, πότε παντρεύεσαι;

-Δεν παντρεύομαι

-Πλάκα κάνεις; Ακόμη να έρθει κάποιος να σε κλέψει;»

«Ένας από το Twitter μου έγραψε: “Σε είδα στην Πραξιτέλους. Σου πήγαινε το κόκκινο, δεν σου πολυπήγαινε ο καραφλός που σε ακολουθούσε”. Σημείωση: Ο καραφλός που με ακολουθούσε ήταν ο άντρας μου.»

«Σε μπαρ: Τύπος περνάει μια φορά από μπροστά μου. Μετά από λίγη ώρα ξαναπερνάει αλλά μένει μπροστά μου χωρίς να κουνιέται. “Με υπνώτισες, δεν μπορώ να κουνηθώ”. Τουλάχιστον ήταν αστείος.»