ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/05/2017 09:55 EEST | Updated 06/05/2017 10:46 EEST

Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού για Μητσοτάκη: Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο

Eurokinissi

Σύντομη αλλά αιχμηρή και ειρωνική ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με αφορμή τη συνέντευξη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτική σταθμό Σκάι όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και κατηγόρησε πως «αντάλλαξε την παραμονή του στην εξουσία αποδεχόμενος τα πάντα και φέρνοντας ένα πολύ σκληρό πακέτο μέτρων».

«Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!

Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο!» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αντεπίθεση από τη ΝΔ

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη - Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος» απαντά σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει: «Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους. Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν» τονίζεται.

Η ανακοίνωση καταλήγει με ένα υστερόγραφο: «ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία»;

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας αντάλλαξε την παραμονή του στην εξουσία με σκληρά μέτρα