Αθάνατος αμερικανικός Νότος: 40χρονη πυροβολεί 14χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει τον σκύλο του γείτονα

Αθάνατος αμερικανικός Νότος: 40χρονη πυροβολεί 14χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει τον σκύλο του γείτονα
Street sign for Mad Dog Hill Lane. June 26, 2015. Bluffton Arkansas.
Street sign for Mad Dog Hill Lane. June 26, 2015. Bluffton Arkansas.
Rex Lisman via Getty Images

Μια 40χρονη από την Πολιτεία Αρκάνσας των ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία ότι πυροβόλησε έναν 14χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει τον σκύλο του γείτονά της. Σύμφωνα με την ίδια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο έφηβος προέβαινε σε αυτή την πράξη.

Η Κέρι Λένκερντ ισχυρίζεται ότι είδε το αγόρι να φορά μόνο τα εσώρουχά του και να προσπαθεί να κακοποιήσει σεξουαλικά το ζώο του γείτονά της. Δεν είναι γνωστό εάν ο 14χρονος ζούσε στο σπίτι όπου βρισκόταν ο σκύλος ή εάν είχε εισέλθει παράνομα στην αυλή.

Η Λένκερντ είχε προειδοποιήσει και στο παρελθόν τον 14χρονο να μην πλησιάσει τον σκύλο, όμως εκείνος φέρεται να το κακοποιούσε ή να είχε αποπειραθεί να το κακοποιήσει πολλές φορές. Μόνο που αυτή την φορά, η 40χρονη τράβηξε το όπλο της και τον απείλησε. Όταν αυτός προσπάθησε να πηδήξει την μάντρα της αυλής και να εξαφανιστεί, εκείνη τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Η κατοχή όπλων από απλούς πολίτες είναι σύνηθες φαινόμενο στις νότιες Πολιτείες της Αμερικής.

Το αγόρι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν διευκρινίζεται εάν επιβαρύνεται με την κατηγορία της κτηνοβασίας. Η Λένκερντ με την σειρά της κατηγορείται ότι τραυμάτισε το αγόρι με όπλο και έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αρκάνσας, οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να συλλαμβάνουν ανθρώπους που πιάνουν επ' αυτοφόρω να παραβιάζουν τον νόμο. Αυτός ήταν και ο λόγος που η 40χρονη πυροβόλησε το αγόρι, καθώς ο ίδιος δεν είχε ακούσει την εντολή της να σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Δημοφιλή