Νέα καταγγελία, από άλλη γυναίκα, για τον 52χρονο κατηγορούμενο για βιασμό στη Δάφνη: «Ερχόταν να με κατασπαράξει»

Νέα καταγγελία, από άλλη γυναίκα, για τον 52χρονο κατηγορούμενο για βιασμό στη Δάφνη: «Ερχόταν να με κατασπαράξει»
Eurokinissi

Νέα καταγγελία σχετικά με δραστηριότητες του 52χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό φοιτήτριας στη Δάφνη είδε το φως της δημοσιότητας: Μια γυναίκα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 υπό καθεστώς ανωνυμίας, είπε ότι τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του ψάχνοντας για δουλειά, σε σκηνικό παρόμοιο με αυτό της φοιτήτριας.

Όπως είπε, επίσης απάντησε σε αγγελία εργασίας για καθάρισμα σπιτιού, ενώ, όπως περιέγραψε, όταν πήγε στο ημιυπόγειο της Δάφνης, βρισκόταν εκεί και άλλη μία γυναίκα, η οποία της είπαν ότι ήταν η σύντροφός του.

«Το πρόσωπό του μου φάνηκε λες κι ήμουν στο δάσος κι ερχόταν ένα λιοντάρι να με κατασπαράξει», είπε η γυναίκα για εκείνη την ημέρα. Επίσης της έκαναν εντύπωση οι γάζες που είχε στο κρεβάτι του, οι οποίες, όπως υποστήριξε, τον βοηθούν να κοιμηθεί. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε στη γυναίκα το γεγονός πως ενώ της είχε πει ότι «είναι τυφλός 100%», την ρώτησε «γιατί φορά σκούρα ρούχα». H ίδια απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε 95% τυφλότητα. «Έβλεπε κανονικά» είπε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα θορυβήθηκε και αποχώρησε, όταν οι δυο τους δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Ακόμη, εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να έχασε σταδιακά την όρασή του, οδηγούσε μέχρι πρόσφατα μηχανάκι, όπως αναφέρουν γείτονές του.

Δημοφιλή