«Συνέβη άλλες 2 ή 3 φορές»: Τι ισχυρίζεται ο 52χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη

«Συνέβη άλλες 2 ή 3 φορές»: Τι ισχυρίζεται ο 52χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη
Eurokinissi

Ομολογία πως έχει προβεί ξανά σε παρόμοιες πράξεις περιλαμβάνει η απολογία του 52χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό φοιτήτριας στη Δάφνη, όπως αυτή φαίνεται σε φωτογραφία που ανέβασε το bloko.gr.

Όπως ισχυρίζεται ο 52χρονος, τη βρήκε μέσω αγγελίας για οικιακή βοηθό- ενώ υποστηρίζει ότι είχε υπάρξει σεξουαλική επαφή και στο παρελθόν, κατόπιν «συμφωνίας». Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τη φοιτήτρια γυμνή, φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα, ενώ όπως έγινε γνωστό την είχε ναρκώσει και την είχε χτυπήσει σε όλο της το σώμα.

Επίσης, στην απολογία του- η οποία περιλαμβάνει σειρά από σοκαριστικές λεπτομέρειες - κάνει λόγο και για μια άλλη κοπέλα στο παρελθόν με την οποία «είχε παρόμοια συμφωνία».

«Αφού μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου κάποια στιγμή έπεσε στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα μπορούσε να κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνη διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα για να μου καθαρίζει το σπίτι, δηλαδή πενήντα ευρώ αντί για εικοσιπέντε. Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές. Όσον αφορά για τις σεξουαλικές χάρες που με ρωτάτε, είχαμε κάνει συμφωνίες να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και μετά να προσπαθεί να με ερεθίζει για να αποδώσω στη σεξουαλική πράξη στην οποία προβαίναμε μαζί, πράγμα το οποίο λόγω αναπηρίας μου είναι δύσκολο. Γενικότερα είχα μια δεκαετή σχέση από την οποία χώρισα πριν δυόμιση χρόνια που ξεκίνησε το πρόβλημα υγείας μου με την οποία όλα αυτά τα χρόνια που ήμαστε μαζί κάναμε κάποια σεξουαλικά φετίχ στο σεξ όπως εκείνη να κοιμάται ή να κάνει ότι κοιμάται και εγώ να ερεθίζομαι για να μπορέσω να αποδώσω[...]Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι στις αρχές του έτους είχα βρει και μια άλλη κοπέλα την blerina η οποία ήταν από Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν εκείνη μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί την είχα βιντεοσκοπήσει κατά την πράξη της αυτή».

Συνεχίζοντας, ισχυρίζεται πως τη συγκεκριμένη ημέρα η κοπέλα ήρθε και την έβαλε να φορέσει στολή εργασίας «όπως είχαμε συμφωνήσει να φοράει πάντα» και καθάρισε για δύο ώρες.

«Κατά τις οχτώ καθήσαμε να πιούμε ένα ποτό και ζήτησε να πληρωθεί, μου ζήτησε εκατό ευρώ αλλά εγώ της είπα ότι της χρώσταγα μόνο πενήντα γιατί είχε λείψει ένα σαββατοκύριακο, εκείνη άρχισε να φωνάζει ότι το ποσό που χρώσταγα από το μηνιάτικο είναι εκατό ευρώ. Εγώ της είπα ότι τις ημέρες που έλειπε της χάνει. Επίσης της είπα ότι την είχα σε βίντεο που μου έκλεβε ένα δαχτυλίδι από το σπίτι. Εκείνη με παρακάλεσε, σχεδόν ικέτεψε να μην κάνω καταγγελία στην αστυνομία...εγώ το δέχτηκα. Μετά εκείνη μου είπε ότι θα χρειαζόταν εκατό ευρώ. Ο μόνος τρόπος της είπα για να πάρει εκατό ευρώ θα ήταν και αυτή τη φορά να με ικανοποιήσει σεξουαλικά όπως και τις άλλες φορές όπως και είχαμε συμφωνήσει. Από το σημείο αυτό και μετά δεν θυμάμαι τι έγινε, παρά μόνο θυμάμαι αμυδρά ότι χθες το μεσημέρι μπήκαν κάποιοι αστυνομικοί σπίτι μου. Απαντώντας στις ερωτήσεις σας και πάλι θέλω να πω όπως είπα και πιο πριν πάντα την έδενα σε αυτή τη στάση που προείπα για να ερεθίζομαι και να ανταπεξέρχομαι καθώς και ήταν ανατομικά εύκολη λόγω της παχυσαρκίας μου. Αν μου το είχε ζητήσει και την τελευταία φορά εννοείται πως θα το έκανα. Αν εγώ δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και να ερεθιστώ το οποίο συνέβαινε κάποιες φορές θα χρησιμοποιούσα σεξουαλικά βοηθήματα...γενικά θα έκανα ό,τι μου ζήταγε. Κάτι άλλο δεν θυμάμαι».

Στο μεταξύ, στην κατάθεσή της, η μητέρα της 20χρονης, ανέφερε πως θορυβήθηκε όταν την κάλεσε στο τηλέφωνο και δεν απάντησε, οπότε και συνέχισε να την καλεί, μέχρι που απενεργοποιήθηκε η συσκευή της. Όπως διαπίστωσε στη συνέχεια, δεν απαντούσε ούτε και στις κλήσεις της άλλης της κόρης. Ακολούθησε δήλωση της εξαφάνισης και μετάβαση στην Αθήνα, καθώς, όπως κατέθεσε, «η κόρη μου δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά και γενικότερα προβλήματα υγείας, η σχέση μεταξύ μας ως οικογένεια ήταν άριστη και ουδέποτε είχε δείξει τάσεις φυγής».

Δημοφιλή