Ο νέος Spider-Man χόρεψε το «Umbrella» ως άλλη Rihanna και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το βλέπουμε

Ο νέος Spider-Man χόρεψε το «Umbrella» ως άλλη Rihanna και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το βλέπουμε
HuffPost Greece

Όπως όλοι ξέρουμε πλέον, ο Tom Holland είναι ο νέος Spider-Man. Και, σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα γραφής, αναμένεται να είναι και ο καλύτερος μέχρι τώρα.

Αυτό που ΔΕΝ ξέραμε, ωστόσο, ήταν πως όταν δε φορά τη μάσκα του ανθρώπου-αράχνη, ο 21χρονος Βρετανός ηθοποιός μπορεί να κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Rihanna.

Ο Tom Holland συμμετείχε τις προάλλες στο «Lip Sync Battle» -τη γνωστή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης όπου σε κάθε επεισόδιο δύο διάσημοι έρχονται αντιμέτωποι για το ποιος θα κάνει το καλύτερο lip sync show- μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Spider-Man: Homecoming», Zendaya.

Όταν ήρθε η σειρά του να ανέβει στη σκηνή, ο Holland ξεκίνησε το νούμερό του ως άλλος Gene Kelly, χορεύοντας και (κάνοντας πως) τραγουδώντας το «Singing in the Rain». Μόνο που, δευτερόλεπτα μετά, και αφού εξαφανίστηκε για λίγο πίσω από τα σκηνικά, μια ομάδα χορευτών βγήκε στη σκηνή και άρχισαν να παίζουν οι πρώτες νότες από το superhit της Rihanna, «Umbrella».

Ο Holland επανεμφανίστηκε φορώντας μαύρη περούκα, μαύρο κορσέ και μαύρο vinyl σορτσάκι, και από εκεί και πέρα ακολούθησε το χάος. Ένα χάος διάρκειας περίπου 2 λεπτών, κατά το οποίο κοινό και θεατές από το σπίτι, καθώς και η ίδια η Zendaya και ο παρουσιαστής της εκπομπής LL Cool J, μείναμε με το στόμα ανοιχτό και το σαγόνι στο πάτωμα, παρακολουθώντας τον Holland να «ματώνει τη φανέλα», κάνοντας τη Rihanna περήφανη.

Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια να σας περιγράψουμε το θέαμα, πατήστε play παρακάτω και δείτε το με τα ίδια σας τα μάτια. Εμείς, πάντως, το έχουμε δει γύρω στις 15 φορές από το πρωί, και συνεχίζουμε.