Μπράβος επιχείρησε να κάνει «έξωση» σε ζευγάρι ενοικιαστών διαμερίσματος στη Νίκαια

Μπράβος επιχείρησε να κάνει «έξωση» σε ζευγάρι ενοικιαστών διαμερίσματος στη Νίκαια
KatarzynaBialasiewicz

Εισβολή μπράβων στο σπίτι του καταγγέλλει ζευγάρι στη Νίκαια.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, σύμφωνα με την καταγγελία, ανέθεσε σε εύσωμους άνδρες να τους πετάξουν από διαμέρισμα της οδού Πέτρου Ράλλη γιατί δεν πλήρωναν το ενοίκιο στην ώρα τους.

Το παράξενο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ένας άνδρας από το Πακιστάν και η σύντροφός του από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενοικιαστές του ισόγειου διαμερίσματος, ισχυρίστηκαν ότι η ιδιοκτήτρια έφερε στο σπίτι δύο άνδρες με το πρόσχημα ότι ήθελαν να δουν το διαμέρισμα προκειμένου να το νοικιάσουν. Ένας 34χρονος σωματώδης μπράβος, σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, έβγαλε όπλο και τους απείλησε. Όταν έφθασαν εκεί οι πρώτοι αστυνομικοί, το ζευγάρι υποστήριζε ότι η ιδιοκτήτρια έκρυβε τον οπλοφόρο στο διαμέρισμά της, ενώ η ίδια το αρνούταν. Έξω από το σπίτι και συγκεκριμένα μέσα σε αυτοκίνητο εντοπίστηκε και συνελήφθη ο συνεργός του. Η περιοχή είχε αποκλειστεί με τους αστυνομικούς να περιμένουν την εισαγγελική εντολή προκειμένου να ερευνήσουν το διαμέρισμα.

Μετά από κάποια ώρα η ιδιοκτήτρια έδωσε την έγκρισή της προκειμένου να ελεγχθεί η οικία της. Πράγματι στο πατάρι του σπιτιού εντοπίστηκε ο σωματώδης άνδρας και λίγο αργότερα και το κρυμμένο όπλο. Οι δύο άνδρες αλλά και η ιδιοκτήτρια οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.

Ο 34χρονος μπράβος στις 6 Μαρτίου 2009 κατηγορήθηκε για θανατηφόρα σωματική βλάβη που προκάλεσε τον θάνατο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστού κλαμπ στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελόκηπους. Ο 34χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, με παρόμοιο τρόπο είχε ξυλοφορτώσει δέκα τουλάχιστον άτομα, σε τρία από τα οποία άφησε μόνιμα προβλήματα υγείας.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να τον σκοτώσουν όταν κινούταν με αυτοκίνητο στη Λ. Αλεξάνδρας στο Πεδίο του Άρεως. Τον πυροβόλησαν χωρίς να τον τραυματίσουν ενώ εκείνος είχε διαφύγει πεζός εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.

Δημοφιλή