Αυτή είναι η ντουλάπα όπου κρύφτηκε για 14 ώρες ο περιβόητος ληστής στο Φάληρο

Αυτή είναι η ντουλάπα όπου κρύφτηκε για 14 ώρες ο περιβόητος ληστής στο Φάληρο
HuffPost Greece

Σε ένα μικρό άσπρο ντουλάπι, στο οποίο μετά βίας χωράει άνθρωπος, κατάφερε να κρυφτεί επί 14 ώρες ο ένας από τους ληστές που είχαν εισβάλει στις αρχές του περασμένου Απριλίου σε διαμέρισμα 64χρονης στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία του κατά τη διάρκεια της έρευνας με αποτέλεσμα να φύγουν από το σπίτι αφήνοντας τον έναν από τους τέσσερις δράστες στο εσωτερικό του. Όταν βράδιασε ο γιος της 64χρονης και άλλα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας που βρίσκονταν στο σπίτι οσμίστηκαν μία άσχημη μυρωδιά και άρχισαν να ψάχνουν από πού προέρχεται.

Ο γιος κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο όπου ήταν κρυμμένος ο ληστής και τότε εκείνος πετάχτηκε έξω από τη ντουλάπα με πιστόλι και άρχισε να τον κυνηγάει κραδαίνοντας το όπλο. Έντρομος κατευθύνθηκε τρέχοντας προς το καθιστικό και τότε ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει την κεντρική πόρτα του διαμερίσματος και να διαφύγει. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, η δυσοσμία προκλήθηκε διότι ο ληστής είχε κάνει τη σωματική του ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι από τους τέσσερις δράστες οι δύο συνελήφθησαν, ο ένας σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από μπαλκόνι στην προσπάθειά του να διαφύγει, ενώ ο περιβόητος «ληστής της ντουλάπας» αναζητείται.

Δημοφιλή