Η Jennifer Aniston εξηγεί γιατί τα «Φιλαράκια» θα είχαν αποτύχει σήμερα

Η Jennifer Aniston εξηγεί γιατί τα «Φιλαράκια» θα είχαν αποτύχει σήμερα
=
Gonzalo Fuentes / Reuters
=

Η Jennifer Aniston κατέστρεψε, για άλλη μια φορά, τα όνειρά μας για ένα πιθανό reunion των Friends, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο «The Thrive Global Post».

«Λέγαμε, αστειευόμενοι, πως αν τα “Φιλαράκια” γίνονταν σήμερα, θα είχαμε μια καφετέρια γεμάτη με ανθρώπους που θα κοίταζαν στις οθόνες των iPhone τους», είπε η Aniston. «Δεν θα υπήρχαν πραγματικά επεισόδια ή συζητήσεις».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Aniston λέει πως ένα reboot του «Friends» δεν θα είχε επιτυχία στο σημερινό κόσμο, δίνει όμως μια αρκετά καθαρή εικόνα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκατε σε μια καφετέρια και είδατε μια παρέα ανθρώπων να κάνει μια αληθινή συζήτηση, χωρίς να κοιτάζουν κάθε 2 λεπτά (ή και συνεχώς) τα κινητά τους;

Η συνέντευξη της Aniston είχε να κάνει κυρίως με τον τρόπο που χρησιμοποιεί η ίδια καθημερινά το κινητό της τηλέφωνο και πώς αυτό επηρεάζει τον τρόπο ζωής της. Η ηθοποιός είπε πως αυτή και ο σύζυγός της, Justin Theroux, έχουν τη συνήθεια να κοιμούνται με τα κινητά τους δίπλα στο μαξιλάρι, κάτι που επιδρά αρνητικά στην ποιότητα του ύπνου τους.

«Είναι σχεδιασμένα για να μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο μυαλό μας και να μας δημιουργούν αυτό τον εθισμό στην οθόνη», εξήγησε η Aniston. «Ξεκινήσαμε με την τηλεόραση ως παιδιά, ήταν η πρώτη οθόνη που είχαμε, και μετά ήρθαν οι οθόνες των υπολογιστών και των video games και τώρα αυτά τα τηλέφωνα».

Αντίθετα με την υπόλοιπη χώρα ωστόσο, η Aniston έχει μείνει μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα και πάντα προσπαθούσε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως είπε η ίδια, το να μην έχει λογαριασμό στο Twitter ή στο Instagram τη βοήθησε σημαντικά στο να μείνει προσγειωμένη.

Οπότε, ναι, αν τα «Φιλαράκια» γυρίζονταν σήμερα, μάλλον θα έβλεπαν συνέχεια Netflix και οι συζητήσεις τους θα περιστρέφονταν γύρω από το τελευταίο δράμα που εξελίχθηκε στο Facebook. Η Rachel θα καυχιόταν για το πόσα likes πήρε το νέο της κούρεμα στο Instagram και σίγουρα δεν θα υπήρχαν επεισόδια όπου κάποιος θα προσπαθούσε να σβήσει ένα μεθυσμένο μήνυμα από τον τηλεφωνητή του πρώην του.

Σίγουρα, όμως, όλοι θα θέλαμε να δούμε πώς θα ήταν το Tinder profile του Joey Tribbiani.