ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/05/2017 16:22 EEST | Updated 11/05/2017 18:07 EEST

Η διάψευση Αχτσίογλου σε δημοσίευμα για δήθεν παράπονα βουλευτών σε συνεδρίαση που δεν ήταν παρούσα

Pacific Press via Getty Images
WYNDHAM GRAND HOTEL, ATHENS, ATTIKI, GREECE - 2017/02/11: Greek Labour Minister Effie Achtsioglou before the speech of Greek Prime Minister Alexis Tsipras. (Photo by Dimitrios Karvountzis/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου -η οποία δεν ήταν παρούσα στην εν λόγω συνεδρίαση-, το γεγονός ότι, όπως αποδόθηκε σε ρεπορτάζ, βρέθηκε σε δύσκολη θέση δεχόμενη καταιγισμό ερωτήσεων από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή ενημερωτική συνεδρίαση της ΚΟ από υπουργούς.

Σε ανάρτηση της στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, αναφέρει: «Μόλις ενημερώθηκα από το "Πρώτο Θέμα" για το τι συζητήθηκε σε σύσκεψή με βουλευτές, στην οποία "συμμετείχα". Μικρή λεπτομέρεια… η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο. Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!».

Σε εξίσου σκωπτικό πνεύμα και το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου: «Όταν βγήκε η κ. Αχτσιόγλου από την αίθουσα είχε και εκδορές ή μπήκε μπροστά της ο Ευκλείδης και την έσωσε;», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, παραθέτοντας και τη σχετική ανάρτηση της κ. Αχτσιόγλου.