Επιμένει ο Τζήμερος πως δεν χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και καταγγέλλει πως αυτός έπεσε θύμα βιαιοπραγίας

Επιμένει ο Τζήμερος πως δεν χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και καταγγέλλει πως αυτός έπεσε θύμα βιαιοπραγίας
youtube

Σε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου επιμένει ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος παρουσιάζοντας εαυτόν ως θύμα βιαιοπραγίας και καταγγέλλοντας πως έχει πέσει θύμα επίθεσης μελών του ΚΚΕ τους οποίους χαρακτήρισε «τραμπούκους, σταλινοφασίστες».

Ο κ.Τζήμερος, που κατηγορείται πως γρονθοκόπησε την επίσης περιφερειακή σύμβουλου του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο άνδρες που μετέχουν στη συνεδρίαση τον έχουν ρίξει στο πάτωμα και στη συνέχεια τον βγάζουν κυριολεκτικά σηκωτό από την αίθουσα. Σημειώνεται πως το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε δώσει εντολή να απομακρυνθεί από την αίθουσα.

Λίγο νωρίτερα ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καραμέρος είχε αναρτήσει ένα άλλο βίντεο στο οποίο ο Θ.Τζήμερος εμφανίζεται να σκίζει αφίσες του κΚΕ ενώ καταγγέλλει πως πιο πριν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος της κ.Μπαλού.

Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» επιμένει μιλώντας και στον ANT1 αλλά και με αναρτήσεις του στο Facebook πως δεν επιτέθηκε σε κανέναν, ούτε στην κ.Μπαλού και παρουσιάζει τη δική του εκδοχή.

Η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΜΕ Αλεξάνδρα Μπαλού χαρακτήρισε τον κ. Τζήμερο «υστερικό φασιστοειδές» και υποστήριξε ότι την «χτύπησε και μια και δύο φορές». «Είναι δειλία να μην το παραδέχεται. Το είδαν όλοι ότι με χτύπησε» ενώ η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασαν τις πράξεις του Θ.Τζήμερου.

Δημοφιλή