Φυλάκιση με αναστολή σε γυναίκα που βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ με σκύλο

Φυλάκιση με αναστολή σε γυναίκα που βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ με σκύλο

Mία γυναίκα από το Οχάιο, που προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις με σκύλο, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, μετά την παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της κτηνοβασίας, την Πέμπτη 11 Μαϊου.

Η 33χρονη Άμπερ Φίνει αρνήθηκε αρχικά τις κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι η σεξουαλική της πράξη καταγράφηκε σε βίντεο και είπε στην αστυνομικά ότι το κλιπ ήταν ψεύτικο. Ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε ότι «είναι πασιφανές ότι το βίντεο δεν είναι ψεύτικο».

Επιπλέον, το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια έγινε viral. Η αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη την Πρωτοχρονιά του 2017.

Η Φίνει, η οποία κατάγεται από την πόληWarren, καταδικάστηκε σε 180 ημέρες φυλάκιση, 120 από τις οποίες ορίστηκαν με αναστολή.

Εκτός από τον όρο φυλάκισης, η Φίνει τέθηκε υπό πέντε χρόνια αστυνομικής επιτήρησης και δεν μπορεί να έχει κανένα ζώο στην ιδιοκτησία της κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Ο δικαστής Τέρι Ίβαντσακ επέβαλε επίσης στην Φίνει πρόστιμο 700 δολαρίων.

Η Φίννει συνελήφθη όταν υπάλληλοι υπαλλήλων στην αλυσίδα φαρμακείων Walgreens, την αναγνώρισαν στην τηλεόραση ως την γυναίκα που «εμπλεκόταν σε διάφορες ενέργειες με ζώα», σύμφωνα με το WKBN.

Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είπαν ότι η Φίνει βρέθηκε να κλαίει στο υπόγειο του σπιτιού της. Ισχυρίστηκε ότι είχε ναρκωθεί και είπε ότι κάποιος της είχε ρίξει κάτι στο ποτό της θέλοντας να βλάψει τη μνήμη της.

Τον Ιούνιο του 2016, το Warren έγινε η πρώτη πόλη του Οχάιο που κατέστησε την κτηνοβασία παράνομη. Η απόφαση για τη θέσπιση σκληρότερων νόμων ήρθε μετά από έναν άνδρα, τον Σαλβαδόρ Ρέντντον, που κατηγορήθηκε ότι ερχόταν πολλές φορές σε σεξουαλική επαφή με τα σκυλιά της κόρης του για έξι ολόκληρα χρόνια. Ο Ρέντνον καταδικάστηκε σε 90 ημέρες φυλάκισης, 60 από τις οποίες με αναστολή.

Πηγή: Ibtimes

Δημοφιλή