Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την επικύρωση της συμφωνίας

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για την επικύρωση της συμφωνίας
SOOC

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα τα οποία συμφωνήθηκαν μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών προκειμένου να κλείσει η β' αξιολόγηση.

Το σχέδιο νόμου έχει τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις» και πρόκειται να συζητηθεί στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές Δευτέρα και Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη πρόκειται να συζητηθεί στην Ολομέλεια με το πολιτικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην Πέμπτη και τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό πρόκειται να ψηφισθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι τέσσερις κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Μαϊου, για την έναρξη της συζήτησης.

παράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη.

Δημοφιλή