Κράτησε το "Χ" στη Νέα Σμύρνη με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός

Κράτησε το "Χ" στη Νέα Σμύρνη με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός
Eurokinissi

Το 1-1 κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη μόνο άσχημο αποτέλεσμα δεν είναι για τον Παναθηναϊκό μετά τα όσα προβλήματα κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Οι "πράσινοι" αν και ξεκίνησαν δυναμικά και φάνηκαν ορεξάτοι, την πρώτη φορά που οι γηπεδούχοι κινήθηκαν απειλητικά προς την αντίπαλη εστία, κέρδισαν την αποβολή του Ζέκα μετά από μαρκάρισμα πάνω στον Μασούντ που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο.

Μετά την αποβολή του αρχηγού του Παναθηναϊκού το ματς ισορρόπησε και ο Πανιώνιος άρχισε να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση. Τα νεύρα των παικτών στο γήπεδο ήταν πολλά και ο κ. Στυλιαράς, ο ρέφερι της αναμέτρησης μοίρασε αρκετές κάρτες από το ξεκίνημα. Τελικά η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 38' μετά από έξοχο πλασέ εκτός περιοχής του συνήθη ύποπτου Μάρκους Μπεργκ.

Όλα άλλαξαν στην επανάληψη. Ο Παναθηναϊκός ήταν σαν να μη βγήκε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και να δημιουργεί συνεχώς φάσεις στην αντίπαλη εστία. Οι "πράσινοι" ήταν και άτυχοι αφού από το 32' είχαν χάσει τον Βιγιαφάνιες με διάστρεμμα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ.

Μετά από όμορφη μπαλιά του Μασούντ στο 56', ο Μπεν πήρε την κεφαλιά και έδωσε στον Μασούρα, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 1-1. Ο Λέτο πέρασε στο παιχνίδι στο 62' και αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό της Νέας Σμύρνης, ενώ στο 75' ο Μέστο υπέστη διάσειση και αποχώρησε για να περάσει ο Ρέις στο ματς. Ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει, όμως λίγο έλειψε να "κλέψει" το παιχνίδι στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Λέτο εντός περιοχής να περνάει μόλις άουτ.

Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος φώναξε για πέναλτι στο 79' σε μαρκάρισμα του Μολέντο πάνω στον Σιώπη, το οποίο δεν είδε ο ρέφερι, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Βραζιλιάνος αμυντικός πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Μασούντ (95’ Σαββίδης), Μασούρας (70’ Λάμπρου), Γεσίλ (81’ Ταπόκο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο (75’ λ.τ. Ρέις), Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες (32’ λ.τ. Μαρινάκης), Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Κλωναρίδης (62’ Λέτο), Μπεργκ.

Πηγή: Contra

Δημοφιλή