Η Jennifer Lawrence ξεριζώνει την καρδιά της, στην πρώτη αφίσα για τη μυστηριώδη νέα ταινία του Aronofsky

Η Jennifer Lawrence ξεριζώνει την καρδιά της, στην πρώτη αφίσα για τη μυστηριώδη νέα ταινία του Aronofsky
Mother movie

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την επόμενη ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Darren Aronofsky με τίτλο «Mother!» και πρωταγωνίστρια τη Jennifer Lawrence, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο Φεστιβάλ των Καννών.

Χτες όμως, ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας επειδή αν είναι κάτι ο Aronofsky αυτό είναι κονσεπτικός, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη αφίσα του «Mother!». Και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα.

Στην αφίσα βλέπουμε μια εικονογραφημένη εκδοχή της Lawrence να κρατά στα χέρια της τη καρδιά της, την οποία προφανώς έχει μόλις ξεριζώσει μέσα από το στήθος της. Το ύφος της είναι γαλήνιο, σχεδόν χαμογελά, και την όλη αναπαράσταση περιβάλει ένα μοτίβο στο στυλ των πινάκων του Ferdinand Bauer, με λουλούδια και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το «Mother!» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο εκτός από τη Lawrence πρωταγωνιστούν οι Javier Bardem, Kristen Wiig, Ed Harris και Michelle Pfeiffer. Η ιστορία θα ακολουθεί ένα ζευγάρι του οποίου η σχέση δοκιμάζεται όταν στο σπίτι τους καταφθάνουν απρόσκλητοι κάποιοι επισκέπτες, διαταράσσοντας την ηρεμία τους.

Θα είναι η πρώτη ταινία του Aronofsky μετά το «Noah» του 2014 και, κρίνοντας από τα μέχρι τώρα δεδομένα, μάλλον δε θα μας αφήσει ασυγκίνητους.