Ούτε αυτή την εβδομάδα για προπονητή στον Ολυμπιακό

Ούτε αυτή την εβδομάδα για προπονητή στον Ολυμπιακό
CONTRA

Ο Ρεμί Γκαρντ αναμενόταν να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, τον Γάλλο "φωτογράφιζε" ο Μαρινάκης όταν έλεγε μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι "σε 15 μέρες θα μάθετε τα πάντα για τη νέα σεζόν", αλλά ο πρώην τεχνικός της Άστον Βίλα και της Λιόν ζήτησε κι άλλο χρόνο, με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να σταματήσουν τις συζητήσεις μαζί του.

Αναγκαστικά οι Πειραιώτες στράφηκαν σε άλλες λύσεις. Χτύπησαν την πόρτα του Φραν Εσκριμπά, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ η Βιγιαρεάλ ανανεώνει για ακόμη μία σεζόν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ του Ντουμπάι και βρίσκεται στη λίστα. Στα υπόψη φέρεται να είναι και ο Τόμας Κρίστιανσεν του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όμως έχει υποχρεώσεις έως την παραπάνω Τετάρτη (24/5) λόγω του Κυπέλλου Κύπρου. Συν τοις άλλοις από τον Ολυμπιακό "χαμήλωναν" αρκετά το θέμα του Κρίστιανσεν, ενώ και ο ίδιος ο κόουτς δήλωνε άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στα υπόψη πάντα είναι βεβαίως και ο Ρατζβάν Λουτσέσκου, ενώ στο... βάθος είναι και ο Λεμονής, αν και στο λιμάνι έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα πάνε για ξένο προπονητή.

Μ' αυτά και μ' αυτά, φτάσαμε στις 17 Μαΐου και ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει καταλήξει στον "εκλεκτό" για τη νέα σεζόν. Ίσως να μην περίμεναν την εξέλιξη με τον Γκαρντ και να μην είχαν εξετάσει και κάποιες άλλες περιπτώσεις πιο διεξοδικά.

Εδώ που έχουν φτάσει λοιπόν τα πράγματα, για να μην παρθούν βιαστικές αποφάσεις και επιλέξουν προπονητή τύπου Μπέντο, στην ΠΑΕ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν λίγες μέρες ακόμη μέχρι να βρουν τον κατάλληλο τεχνικό.

Να περιμένουν δηλαδή ακόμα και τη λήξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20-21/5) και από βδομάδα να "γκαζώσουν" για τα καλά στο θέμα του προπονητή, έτσι ώστε στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τη νέα τεχνική ηγεσία.

πηγή: contra

Δημοφιλή