Η πρώτη αφίσα για το «The Killing of A Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου είναι όσο αλλόκοτη περιμέναμε

Η πρώτη αφίσα για το «The Killing of A Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου είναι όσο αλλόκοτη περιμέναμε

Λίγο πριν την πρεμιέρα του το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το πολυαναμενόμενο «The Killing of A Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου απέκτησε την πρώτη του επίσημη αφίσα.

Και είναι ακόμα καλύτερη από όσο την περιμέναμε.

Η πέμπτη ταινία του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη, ο οποίος σύμφωνα με το Indiewire θεωρείται ένας από τους πιο συναρπαστικούς σκηνοθέτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι «ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με κάποια υπερφυσικά στοιχεία» και έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Colin Farrell και τη Nicole Kidman. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο Farrell υποδύεται έναν επιτυχημένο χειρούργο που επιχειρεί να φέρει μια έφηβη μέσα στην οικογένειά του και να την κάνει μέλος της. Η απειλητική συμπεριφορά όμως του κοριτσιού που γίνεται σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνη, τον αναγκάζει να προχωρήσει σε μια αδιανόητη θυσία. Η Kidman υποδύεται τη σύζυγό του.

Μιλώντας για την ιστορία του «The Killing of a Sacred Deer», ο Farrell είπε πως λαμβάνει χώρα σε ένα σύγχρονο κόσμο, στην Αμερική, όπου υπάρχουν νοσοκομεία, εστιατόρια, πάρκα, μέρη που μπορούμε να αναγνωρίσουμε επειδή τα έχουμε βιώσει, αλλά παράλληλα υπάρχει και αυτό το γνωστό είδος ανησυχίας που παρεμβάλλεται στις δράσεις και τις συμπεριφορές μας, στο κλασικό ύφος των ταινιών του Λάνθιμου. Ο ίδιος μάλιστα ένιωσε πολύ άβολα όσο διάβαζε το σενάριο. «Ένιωσα ναυτία αφού το διάβασα», λέει χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή