Κρυφή κάμερα κατέγραψε νταντά να χτυπάει στο πρόσωπο το παιδάκι που πρόσεχε

Κρυφή κάμερα κατέγραψε νταντά να χτυπάει στο πρόσωπο το παιδάκι που πρόσεχε

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή κατά την οποία μια νταντά χτυπάει ένα μικρό παιδί στο πρόσωπο, όταν το είχε μείνει μόνο του επί την επίβλεψη και τη φροντίδα της.

Οι γονείς που κατονομάζονται μόνο ως Σ.Ε προσέλαβαν την 54χρονη νταντά Νάντια Σάποβαλ για να φροντίσει τον γιο τους, αλλά άρχισαν να ανησυχούν καθώς έβλεπαν μώλωπες στο σώμα του, αναφέρει η Daily Mail.

Οι γονείς έβαλαν κρυφές κάμερες στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη πριν από έξι μήνες και παρακολούθησαν τα πλάνα που έδειχναν ότι η Σάποβαλ έβαζε το παιδί στην καρέκλα του πριν αρχίσει να το χαστουκίζει στο πρόσωπο.

Προτού η οικογένεια δει το βίντεο, είχε ήδη απολυθεί, λόγω άλλων προβλημάτων που προέκυπταν κατά καιρούς από την κακή συμπεριφορά της.

Όταν είδαν ότι η 54χρονη κακοποιούσε το παιδί υπέβαλαν εναντίον καταγγελία στην αστυνομία εναντίον της, αν και δεν ήξεραν πού βρισκόταν.

Η οικογένεια εντόπισε τα ίχνη της στο Μαρμαρά, στη νοτιοδυτική Τουρκία, οδηγώντας σχεδόν 450 μίλια όπου την βρήκε να περιφέρεται στους δρόμους.

Η Σάποβαλ λέγεται ότι έχει έβαλε τα κλάματα προτού μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Sehit Nedip Eker, όπου αρνήθηκε να μιλήσει με αξιωματικούς.

Η αστυνομία δεν ανέφερε τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί, αλλά δήλωσε ότι θα έρθει ενώπιον δικαστηρίου εν ευθέτω χρόνω. Πάντως, λέγεται ότι δεν έχει προφυλακιστεί.

Δημοφιλή