Ο Λευκός Οίκος μετατρέπεται στον ρωσικό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο εξώφυλλο του TIME

Ο Λευκός Οίκος μετατρέπεται στον ρωσικό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο εξώφυλλο του TIME

Λένε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Το γνωμικό αυτό δεν θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί καλύτερα από το νέο εξώφυλλο του περιοδικού TIME που παρουσιάζει τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον να μετατρέπεται στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Μόσχα.

Το εξώφυλλο, το οποίο δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο, αποτελεί έμμεση αναφορά στην επιρροή του Κρεμλίνου στα εσωτερικά ζητήματα των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες στην χώρα έχουν ξεσπάσει δύο σκάνδαλα με «πρωταγωνίστρια» την Ρωσία: α) Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέλυσε τον επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, με αφορμή τις έρευνες που διεξήγαγε για τις επαφές του με την Ρωσία β) Ο πρόεδρος Τραμπ «ξαναχτυπά», αυτή την φορά ομολογώντας ότι μεταβίβασε εμπιστευτικές πληροφορίες στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως κάποιοι, ανάμεσά τους και δημοσιογράφοι του CNN, μπέρδεψαν τους κρεμμυδοειδείς τρούλους της ρωσικής Εκκλησίας με μιναρέδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναός του Αγίου Βασιλείου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Κρεμλίνο.

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου.

Δημοφιλή