Η Nicole Kidman είναι ένας punk-rock εξωγήινος στη νέα της ταινία

Η Nicole Kidman είναι ένας punk-rock εξωγήινος στη νέα της ταινία

Το μόνο που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για το «How to Talk to Girls at Parties», είναι πως η Nicole Kidman παίζει έναν punk-rock εξωγήινο. Αυτό. Τέλος. Σύντομα σε μια αίθουσα δίπλα σας.

Αν, ωστόσο, θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά παρακάτω, στα πρώτα teaser της νέας ταινίας του σταθερά υπέροχου John Cameron Mitchell, τα οποία ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram η Elle Fanning (η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Kidman στην ταινία), ο Neil Gaiman (που έχει γράψει το short story στο οποίο βασίζεται η ταινία) και ο ίδιος ο Mitchell, λίγο πριν την πρεμιέρα του φιλμ στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η ιστορία ακολουθεί τη Zan (Elle Fanning), μια εξωγήινη που περιφέρεται στο γαλαξία μαζί με την ομάδα της, της ποίας ηγείται η Queen Boadicea (Nicole Kidman). Κάποια στιγμή απομακρύνεται από το γκρουπ και συναντά δύο νεαρούς κατοίκους του πιο επικίνδυνου μέρους στο σύμπαν: του προαστίου Croydon του Λονδίνου.

Go to @johncameronmitchell and @neilhimself to see the other teasers!!!!! THIS MOVIE IS ALIEN PUNK FUN!!!! 👽👽👽👽👽#howtotalktogirlsatparties #tinypinkflower 🌷#cannes2017 @alexanderiansharp1 !!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning) στις

What's Punk? How to Talk to Girls at Parties is screening at Cannes on Sunday. More teaser films from @ellefanning and @johncameronmitchell...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Gaiman (@neilhimself) στις

Holy punking fuck! Take a leak at your first peek of HOW TO TALK TO GIRLS AT PARTIES

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Cameron Mitchell (@johncameronmitchell) στις